Συγκλονιστικό: Λευτέρης και Εύα θα ξαναείναι μαζί!

Καυτές εξελίξεις στα «Μυστικά»

Συγκλονιστικό: Λευτέρης και Εύα θα ξαναείναι μαζί!

Μπορεί η εβδομάδα να τελειών��ι και μαζί και τα «Μυστικά της Εδέμ», αλλά η επόμενη εβδομάδα κοντοζυγώνει και φέρνει νέες εξελίξεις στο σήριαλ «που όλοι αγαπήσατε»!

Θυμάστε που σας λέγαμε ότι ο Λευτέρης και η Εύα θα μείνουν χώρια μετά τις τρομερές αποκαλύψεις του πρώτου; Μην μου ανησυχείτε δεν θα είναι για πολύ! Μπορεί η Εύα να είναι σκόνη και θρύψαλα μετά τον χωρισμό και να μην θέλει να τον δει ζωγραφιστό, αλλά δεν θα κρατήσει πολύ.

«Κορίτσια, τον αγαπώ», θα πει στις φίλες του και θα καταλάβει ότι ο Λευτέρης δεν είναι σαν τους άλλους! «Μην φύγεις ξανά, δεν μπορείς να είσαι για πάντα κυνηγημένος», θα του πει, αλλά αυτά… πιο μετά. Προς το παρόν θα υποφέρει λίγο ακόμα.

Πιο πολύ βέβαια θα υποφέρει ο Λευτέρης, ο οποίος παθαίνει μεγάλη λαχτάρα. Πάνω που αποφασίζει να δώσει τα διαμάντια στον Μπέλλο, μετά τον εκβιασμό ότι θα «φάει λάχανο» την Εύα, του τα κλέβουν.

Τελικά ο Μπέλλος συλλαμβάνεται μπροστά στα μάτια του Νικόλα και του Λουκά και επειδή νομίζει ότι αυτοί τον κοροϊδεύουν αποφασίζει να εκδικηθεί.

Το συγκλονιστικό είναι ότι στον ανακριτή δίνει ως συνεργό του την Νταίζη, γιατί ως γνωστόν… η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Ο μόνος ευτυχισμένος στην όλη υπόθεση είναι ο Λουκάς, που δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του, όταν μαθαίνει ότι περιμένει κοριτσάκι. Όπως σας έχουμε ξαναπεί, θα σκάσουν μύτη και οι γονείς της Νόρας για να ετοιμάσουν το παιδικό δωμάτιο...

Πηγή: TVZάπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top