Δούκισσα Νομικού: «Ο έρωτας σε επισκέπτεται... απρόσμενα!»

«Ηθοποιία; Ποτέ μη λές ποτέ!»

Δούκισσα Νομικού: «Ο έρωτας σε επισκέπτεται... απρόσμενα!»

Με ανοικτή την πόρτα... για τον έρωτα τονίζει ότι έχει υποδεχθεί το 2011 η Δούκισσα Νομικού!


Η όμορφη παρουσιάστρια ευχόμενη το 2011 να είναι μια χρονιά με ευτυχία, χαμόγελο και έρωτα εξομολογείται ότι… περιμένει το κτύπημα στην πόρτα από τον έρωτα: «Ο έρωτας κτυπά εκεί που δεν το περιμένεις. Έρχεται κάποια στιγμή, ξαφνικά, απρόσμενα, αναπάντεχα…» δηλώνει η Δούκισσα Νομικού υπονοώντας σαφώς ότι θα είναι… διατεθειμένη να του ανοίξει!


Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα είναι και πιο δυνατή ως άνθρωπος στη σχέση της, κάτι που -όπως λέει- το «οφείλει» στην τηλεόραση: «Δεν ξέρω αν με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο αλλά σίγουρα η τηλεόραση με έχει κάνει ποιο δυνατή» υπογραμμίζει η ξανθιά παρουσιάστρια-μοντέλο.


«Και να ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, αυτό με… σνομπάρει»


Με πατέρα δημοφιλή τραγουδιστή και μετά από μια σούπερ εμφάνιση σε ρόλο τραγουδίστριας και χορεύτριας, η Δούκισσα Νομικού -μοιραία- δε θα μπορούσε να αποφύγει την "ανάκριση" για τις πιθανότητες να το γυρίσει στο τραγούδι: «Μπορεί να έχω τα γονίδια, μπορεί να το καταδιασκέδασα σε εκείνη την εμφάνιση όντως αλλά με το τραγούδι δε νομίζω να ασχοληθώ… Και να ήθελα δηλαδή με… σνομπάρει εκείνο νομίζω!» εξομολογείται η Δούκισσα.


Τραγουδίστρια όχι, ηθοποιός όμως;


Η Δούκισσα Νομικού έχει τονίσει ότι με τον Γιώργο Καπουτζίδη έχουν μια σχέση φιλική και όχι επαγγελματική. Τόσο φιλική και στενή που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η… πολύ παρέα με τον Γιώργο Καπουτζίδη να την επηρεάσει επαγγελματικά! «Δεν ξέρω αν η σχέση και η συνεργασία μου με τον Γιώργο Καπουτζίδη με επηρεάσει ώστε να στραφώ στην ηθοποιία αλλά έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ..» δηλώνει… αινιγματικά η Δούκισσα.


«Θα ήθελα την ίδια ομάδα και του χρόνου στο Just!»


«Μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις… Θα ήθελα το Just να συνεχίσει και του χρόνου με την ίδια ομάδα!» δηλώνει η Δούκισσα Νομικού.


Παράλληλα, δεν παραλείπει να τονίσει ότι τα σημερινά ζευγάρια του τελικού είναι πολύ δυνατά και τα δύο, ενώ τονίζει πως τελικά όλοι τους είναι με τον τρόπο τους νικητές

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top