Ο άγριος καυγάς του Μποτρίνι

Τα είδε όλα με τη μαγιονέζα

Ο άγριος καυγάς του Μποτρίνι

Οι στημένοι καυγάδες κυριάρχησαν για άλλη μία φορά στην εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι με τους διαγωνιζόμενους …ερασιτέχνες ηθοποιούς να επισκέπτονται ένα θέατρο για να κάνουν την ανάγνωση των ρόλων και να μπουν στο πετσί τους.

«Ένας ανίδεος αποφάσισε να ανοίξειεστιατόριο και μάζεψε ένα μάτσο άχρηστους για να το λειτουργήσουν» είπε στο ξεκίνημα, προφανώς για τους ενθαρρύνει, ο μεγάλος Μποτρίνι .

Σε ρόλο σκηνοθέτη ο σεφ φρόντισε να φέρει τα πράγματα στα άκρα, έτσι ώστε μόλις μπουν στην κουζίνα να γίνει μέγας χαμός. Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, το βρισίδι πήγαινε σύννεφο και οι μοντέρ δεν προλάβαιναν τα «μπιπ».

Η μεγαλύτερη κόντρα ήταν με την Τάνια, 36 ετών και μαγείρισσα από ανάγκη. Μόλις του παρουσίασε το πιάτο της ο Μποτρίνι έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει: «αυτό είναι χοντρή μαλ**ια. Δε στο λέω κακοπροαίρετα, στο λέω καλοπροαίρετα, αυτά είναι μαλ**ιες».

Και εννοείται πως όταν μιλά ο Μποτρίνι δεν παίζει αμφισβήτηση, αλλά η Τάνια επέμεινε, οπότε άκουσε και άλλα. «Αυτό είναι κατάπλασμα κ*λου. Πραγματικά το έφτιαχνε η γιαγιά μου και το έβαζε στον κ*λο, όταν είχε ρευματισμούς.

Ακολούθησε δεύτερο επεισόδιο στο ίδιο ύφος αυτή τη φορά για τη σάλτσα, πρωταγωνίστρια ωστόσο αναδείχθηκε η μαγιονέζα.

«Τι μου τον έφερες εδώ ρε Σωτήρη, για να μου κάνει τη ζωή δύσκολη; Πέρνα έξω σε παρακαλώ..», του είπε φορτωμένη η Τάνια και άρχισε να τον τραβάει προς τα έξω. « Όχι, εγώ απλά βλέπω», έλεγε ο Μποτρίνι. «Παρακαλώ έξω», επέμενε η Τάνια, αλλά τελικά συμβιβάστηκε όταν ο Μποτρίνι είπε ότι θα κάτσει στη γωνία.

Και αφού εξαντλήθηκαν τα …μαγειρικά σχόλια, ο Μποτρίνι την είδε ενδυματολόγος και άλλαξε πεδίο. «Αυτή δεν είναι εμφάνιση μάγειρα. Αυτοί είναι μάγειρες, κοίταξε, ντυμένοι», είπε. «Εγώ έτσι θέλω να μαγειρέψω, γιατί μου αρέσει να είμαι όμορφη. Θέλω να αρέσω στον εαυτό μου και στον κόσμο, όταν βγαίνω έξω να λένε κοίτα μια μαγείρισσα που έχουν», απαντούσε η Τάνια.

Αυτά δεν άντεξε ο Μποτρίνι και τελικά έδωσε το βραβείο στη σερβιτόρα, άσε που όπως είπε είναι και πρώτη για χορούς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top