«Στην υγεία μας» με X-Factor στην αλλαγή του χρόνου!

Τηλεοπτικό ποδαρικό με Σάκη οι περισσότεροι Έλληνες

«Στην υγεία μας» με X-Factor στην αλλαγή του χρόνου!

«Στη υγείας μας» και… «φύγαμεεεε» είπαν τις ευχές για «καλή χρονιά» οι περισσότεροι Έλληνες, όπως προκύπτει από την τηλεθέαση στο διάστημα 00.00- 00.15, δηλαδή κατά την αλλαγή του χρόνου.


Στην πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών, τηλεοπτικό ποδαρικό έκανε ο Σάκης Ρουβάς και το X-Factor με εκλεκτό καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο, αφού το 31,5% των ανοικτών δεκτών τηλεόρασης προτίμησαν το δημοφιλές πρόγραμμα.


Με οριακή διαφορά, πίσω από το Χ-Factor, ακολούθησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην υγεία μας». Ο δημοφιλής ηθοποιός-παρουσιαστής σε μία εκπομπή με κεντρικό πρόσωπο τη Γλυκερία και εκλεκτούς καλεσμένους -μεταξύ των οποίων οι Καραμεροχαριτάτοι, ο Γ. Θεοφάνους, ο Γ. Τσιμιτσέλης, ο Άλ. Κούρκουλος και ο Κ. Μακεδόνας- κατάφερε να σημειώσει ποσοστό31.2%. Δέκα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου, πάντως, ο Σπύρος Παπαδόπουλός συνδέθηκε ζωντανά με το Σύνταγμα και μετέδωσε την αλλαγή του χρόνου από εκεί.


Τα υπόλοιπα κανάλια σημείωσαν μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης με τον ALPHAνα σημειώνει 7,4%, το ALTER 5,8%, το STAR 5,4%, MEGA 3,9%, η ΕΤ1 2,5% και ο ΣΚΑΪ 2,1%.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top