Η γκάφα της Ναταλίας Γερμανού και η «συγγνώμη» της στον αέρα

Απολογήθηκε στον καλεσμένο της

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 15/10 στην εκπομπή «Καλύτερα Δε γίνεται»

Η Ναταλία Γερμανού ζήτησε από τον ηθοποιό να αναπολήσει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας, όπως κάνει με όλους τους καλεσμένους της.

Οι ευχές της Γερμανού στον Καλλίρη: «Χρόνια πολλά αγάπη της νιότης μου»

Το πρώτο πράγμα που έπαιξε ήταν μια μελωδία που όμως δε θύμιζε τίποτα στον Γιώργο Χρυσοστόμου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας αμήχανος διάλογος ανάμεσα σε εκείνον και στην παρουσιάστρια. 

Λίγο πριν αρχίσει η μουσική να παίζει η Ναταλία Γερμανού είπε στον Χρυσοστόμου «πάμε να ξεκινήσουμε με το τραγούδι! Θα ακούσεις ένα τραγούδι και θα μας πεις τι σημαίνει για σένα, τι είναι για σένα, τι σου θυμίζει».

Γιώργος Χρυσοστόμου: Η αποκάλυψη για την εποχή που δούλευε σε μπαρ

«Μέχρι στιγμής δεν έχω ιδέα, αλήθεια. Είναι ωραίο όμως, αφήστε το να το ακούσουμε», αποκρίθηκε με τη Ναταλία Γερμανού να σπεύδει να τον διευκολύνει λέγοντας «είναι το «Music for people with trouble» της Suzanne Sunford. Αυτό το τραγούδι δεν ήθελες να το βάλεις στην παράσταση Mute;».

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο «Καλύτερα Δε γίνεται»

Τότε ο γνωστός ηθοποιός έγνεψε αρνητικά το κεφάλι του και αστειευόμενος σχολίασε «αυτές είναι οι αγαπημένες μου στιγμές».

Όταν η Ναταλία Γερμανού συνειδητοποίησε την γκάφα που είχε κάνει, ζήτησε συγγνώμη από τον καλεσμένο της για την πρώτη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «μπανανόφλουδα», στην οποία υπέπεσε. 

Η γκάφα της Ναταλίας Γερμανού και η συγγνώμη στον Χρυσοστόμου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top