TractioN - Best Of! Μην το χάσετε την Κυριακή 12 Ιουνίου!

Οι καλύτερες στιγμές μιας ολόκληρης σεζόν, στις 14.10

Δείτε το trailer της 25ης εκπομπής του Traction

Επιτέλους έφτασε η πολυαναμενόμενη Κυριακή του Ιούνη για το επικό TractioN - Best Of! Οι καλύτερες στιγμές μιας ολόκληρης σεζόν συμπυκνώνονται σε μια σειρά από βίντεο-κλιπ, για τα οποία μόνο ο σκηνοθέτης και ο μοντέρ της εκπομπής είναι υπερήφανοι, καθώς αυτοί έχουν το προνόμιο να βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και να μη χάνουν τα λόγια τους, να μην κάνουν σαρδάμ.

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Όμως όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες εκτίθενται… ανεπανόρθωτα! Η αποκάλυψη των παραλειπόμενων είναι πλέον μια παράδοση για το TractioN στο φινάλε κάθε κύκλου, μια παράδοση η οποία τηρείται και φέτος, με ένα επεισόδιο γεμάτο σπαρταριστά στιγμιότυπα.

traction

Στην πρώτη ενότητα εμφανίζονται όλοι οι καλεσμένοι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που μας έκαναν την τιμή να οδηγήσουν μαζί μας μερικά από τα πιο συναρπαστικά και ολοκαίνουργια αυτοκίνητα της εγχώριας αγοράς, στις πιο αστείες σκηνές τους! Το TractioN τους ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους στην εκπομπή.

Και επειδή κάθε υψηλός προσκεκλημένος δεν φεύγει από το γύρισμα εάν δεν έχει υποβληθεί στη χρονομετρημένη δοκιμασία στάθμευσης, το περιβόητο Traction Parking Challenge, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου στον μεγάλο νικητή: Ποιος πέτυχε να παρκάρει καλύτερα και ταχύτερα μεταξύ των VIP;

Το επεισόδιο κλείνει με μια ευχάριστη και απρόσμενη είδηση-έκπληξη… Μείνετε συντονισμένοι!

στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top