Χριστόφορος: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν ξαναγύρισα στο MasterChef»

Οι δηλώσεις της οικογένειάς του για την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό

Καλεσμένος στην εκπομπή του Breakfast@Star ήταν σήμερα ο Χριστόφορος, ο οποίος σχολίασε τις στιγμές που έζησε στον μαγειρικό διαγωνισμό, τις φιλίες που έκανε και την εμπειρία που αποκόμισε μέσα από το MasterChef.

MasterChef: Ποιος αποχώρησε; - Δείτε την τελική 5άδα

Ο Νικήτας, o Γιάννος, ο Παναγιώτης και ο Χριστόφορος ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση! Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και ο παίκτης που αποχώρησε χθες από τον διαγωνισμό μαγειρικής του MasterChef, συγκινώντας τους συμπαίκτες του, αφού ήταν πολύ αγαπητός σε όλους, ήταν ο Χριστόφορος.

Χριστόφορος: «Αν γυρνούσε ο Δημήτρης, θα τον έβαζα αρχηγό της Κόκκινης»

Στην τελική πεντάδα πέρασε ο Παναγιώτης, η Καλλιόπη, ο Γιάννος, ο Νικήτας και η Ελπίδα. 

 

Η πιο δύσκολη στιγμή για εκείνον μέσα στο MasterChef ήταν όταν ξαναμπήκε στον μαγειρικό διαγωνισμό, ενώ όπως δήλωσε έχει μαλώσει με όλους μέσα στο σπίτι και ότι με την Ελπίδα δεν έγινε κάτι, απλώς ήταν μία παρεξήγηση.

MasterChef 2022: Οι οικογένειες των έξι φιναλίστ στο πλατό

Αγκαλιές & δάκρυα: Η κουζίνα του MasterChef 2022 γεμίζει και πάλι!

Όπως σχολίασε και η μητέρα του Χριστόφορου στην κάμερα του Breakfast@Star: «Χαίρομαι που δεν άλλαξε ούτε στιγμή τόσους μήνες μέσα στο σπίτι.  Όταν τον έβλεπα πιεσμένο στενοχωριόμουν, αλλά ήξερα ότι θα τα βγάλει πέρα». 

Ενώ τα αδέλφια του σχολίασαν ότι τρώνε όλοι ό,τι τρώει ο Χριστόφορος και δεν παχαίνουν, ενώ όταν αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό, ο αδελφός του τον "έκραξε", λέγοντάς του: «Μα γιατί δεν τα κατάφερες;»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top