Η «Λευκή Συμφωνία» του TractioN στα χιόνια των Καλαβρύτων

Το TractioN έρχεται την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 14.00 στο Star

Για μια αποστολή εκτός έδρας -και μάλιστα σε έναν ονειρεμένο προορισμό- ξεκινά ο Κώστας Στεφανής και η ομάδα του TractioN. Έτσι, πρωταγωνιστής στο νέο επεισόδιο της εκπομπής είναι τα υπέροχα Καλάβρυτα και η γύρω περιοχή, ένα σημείο της Ελλάδας προικισμένο με απαράμιλλη ομορφιά, παράδοση, πολιτισμό, αλλά και μια βαθιά τραυματική, μαρτυρική ιστορία.

Οδηγώντας τρία ολοκαίνουργια και εξαιρετικά ενδιαφέροντα αυτοκίνητα, το FORD KUGA PHEV, την ΜΕRCEDES GLB 200 4MATIC και το TOYOTA YARIS CROSS - ή αλλιώς τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις στην επιλογή οχήματος για εκδρομή- το TractioN χαράσσει μια ελεύθερη διαδρομή, ακριβώς όπως πρέπει να είναι μια απόδραση αναψυχής.

To TractioN περιηγείται στα φημισμένα αξιοθέατα των Καλαβρύτων, ακολουθώντας τις ράγες του περίφημου οδοντωτού σιδηρόδρομου, διασχίζοντας ειδυλλιακά τοπία μέσα στη φύση, αποτίει φόρο τιμής στη μονή Αγίας Λαύρας, τον τόπο-σύμβολο για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 αλλά και στο Μνημείο του φοβερού Ολοκαυτώματος.

Βέβαια, χειμώνας στα Καλάβρυτα σημαίνει χιόνι και χιόνι σημαίνει Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, στο όρος Χελμός. Σε μία από τις καλύτερα οργανωμένες, σύγχρονες και προνομιούχες από άποψη φυσικής τοποθεσίας εγκαταστάσεις χειμερινών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το TractioN δεν απολαμβάνει απλώς τη θέα και τις ανέσεις του Κέντρου.

O Κώστας Στεφανής, επιβάλλει την … την τάξη στους συνεργάτες του και τους υπενθυμίζει ότι η ομάδα δεν πήγε στα Καλάβρυτα μόνο για διασκέδαση. Υπάρχει πάντα το καθήκον της παρουσίασης των αυτοκινήτων, αν και στην πράξη αποτελεί παιχνίδι και διασκέδαση η οδήγηση ενός πολυτελούς και πολυτάλαντου SUV/Crossover όπως η ΜΕRCEDES GLB 200 4MATIC. Το ίδιο ισχύει για το ολοκληρωμένο, μοντέρνο, εξηλεκτρισμένο και από πολλές απόψεις ευφυές FORD KUGA PHEV αλλά και το ασταμάτητο, υβριδικό, μικρό-μεγάλο TOYOTA YARIS CROSS.

Η «Λευκή Συμφωνία» του TractioN στα χιόνια των Καλαβρύτων τα έχει όλα: εικόνες από έναν πανέμορφο χειμερινό προορισμό, πανεύκολα προσβάσιμο από τα περισσότερα σημεία της Ελλάδας, αναδρομή στην ιστορία, οδήγηση και fun. Ακολουθήστε μας!
 
Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top