Ποια παρουσιάστρια κουρεύτηκε στον... «αέρα» της εκπομπής τ��ς;

Και της έκανε ένα μαλλί...

Με μπόλικο αυτοσαρκασμό και περίσσεια υπομονή, η Χριστίνα Λαμπίρη αφέθηκε στα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά και κάθισε να την κουρέψει στον «αέρα»!

«Θα σου κάνω ένα μαλλί που να ��χει πολλή κίνηση» είπε ο Τρύφωνας στην Χριστίνα. «Ναι δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να μείνει μαλλί για να έχει κίνηση», είπε η Χριστίνα που όλο χιούμορ σχολίασε τα μαλλιά της, λέγοντας ότι θέλουν πάντα πιστολάκι. «Με έχετε δει ποτέ με το μαλλί λουσμένο, χωρίς να έχω κάνει πιστολάκι; Είμαι σαν… θάμνος με πόδια!»

«Εγώ πιστεύω ότι αυτό που σου χρειάζεται είναι ένα μήκος στο ύψος του ώμου και όχι πιο μακριά, όπως θέλει ο σύζυγός σου!», πρόσθεσε ο κομμωτής και η παρουσιάστρια γούρλωσε τα μάτια και ψέλλισε: «Τον έδωσε στεγνά…»

Όχι πως δεν ήθελε η Χριστίνα, αλλά φοβήθηκε μην τυχόν και πάρει φόρα ο Τρύφων και από μακριά μαλλιά, της κάνει… καρέ… Η αλήθεια είναι ξεκίνησε σιγά σιγά, αλλά το ψαλίδι του σε κάπ��ια στιγμή που κούρευε την Χριστίνα, είχε πάει «φωτιά». Μέχρι και μεις δηλαδή ανησυχήσαμε σε κάποια φάση από τις κομμένες τούφες που είχαν γεμίσει το πλατό το Super Star. Ο Τρύφων ανέφερε ότι δεν του αρέσει το πολύ ξανθό, αλλά του αρέσει να είναι λίγο πιο σκούρα η ρίζα, ενώ το ιδανικό κούρεμα για μια γυναίκα είναι αυτό που της δίνει κίνηση και κάνει «πλούσιο» το κεφάλι, χωρίς να της αφαιρεί μήκος.

«Για να σου τονώσουμε το ηθικό, έχουμε πει στα παιδιά να σου πουν τα καλύτερα γι’ αυτήν την προσπάθεια αναστήλωσης που σου γίνεται!», της είπαν από το πάνελ και η Χριστίνα αναρωτήθηκε: «Αναστήλωση; Γιατί θα μου φτιάξουν και το πρόσωπο;»

Πάντως, μεταξύ μας, ψύχραιμα το αντιμετώπισε. Δεν φτάνει που της έλεγαν τα χίλια μύρια στον αέρα, δεν είχε και καθρέφτη να δει τι της έκαναν στο κεφάλι… Λίγο το έχετε αυτό; Να σε κουρεύουν, να μην βλέπεις και να σου κάνουν και πλάκα από πάνω; Πάντως η αλήθεια είναι ότι στο τέλος της έκανε πολύ ωραίο κούρεμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top