Αιμίλιος Χειλάκης: «Συνάδελφος είπε να μη με πάρουν στις Άγριες Μέλισσες»

Πώς μπήκε ο Ακύλας Μεγαρίτης στις Άγριες Μέλισσες

Τον απολαμβάνουμε στις «Άγριες Μέλισσες» στον ρόλο του Ακύλα. Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη που καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή του «Καλύτερα Δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, μίλησε για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Αιμίλιος Χειλάκης - Αθηνά Μαξίμου: Σε θεατρική πρεμιέρα με πλήθος επωνύμων

«Είχε γραφτεί ο ρόλος και με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου λέει, «σου έχω κάτι που αν αρνηθείς θα είναι χαζομάρα σου». Όπως μου το περιέγραψε, χωρίς να διαβάσω τίποτα, του απάντησα πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ», είπε ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πώς του έγινε η πρόταση για τη σειρά.

Αιμίλιος Χειλάκης: Η ηλικία, η σύζυγός του και το πρόβλημα υγείας

Η συζήτηση μεταφέρθηκε και στον συνάδελφο που είχε ζητήσει να μην τον πάρουν στις «Άγριες Μέλισσες», χωρίς να αναφέρει ωστόσο το όνομά του.

«Κάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες. Δεν πειράζει… Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι.

Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δε χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top