Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Νευρίασα όταν διάβασα η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»

Όσα είπε η τηλεοπτική Ζωή Μεγαρίτη στο «The 2Night Show»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Λευτέρη Χαρίτο. Μάλιστα, φέτος συνεργάζονται μιας και η ηθοποιός υποδύεται τη «Ζωή Μεγαρίτη» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η ηλικία, οι σειρές που έχει παίξει και ο σύντροφός της

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δε θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είπε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Γιαννάτου: «Είπαν ότι μπήκα στη σειρά επειδή είμαι η σύντροφος του Χαρίτου»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη από τις Άγριες Μέλισσες, Λευτέρη Χαρίτο/ φωτογραφία NDP
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη από τις Άγριες Μέλισσες, Λευτέρη Χαρίτο/ φωτογραφία NDP

Η ίδια δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα σχόλια που άκουσε πως συμμετέχει στο σήριαλ, επειδή είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη της σειράς.

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δε ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δε με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε», πρόσθεσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top