Ακαδημαϊκά: Η κα. Παρασκευή Δραμαλιώτη στη σημερινή εκπομπή

Συντονιστείτε στις 18.00 στις www.starX.gr

Γλυκερία Τερζή

Στη σημερινή εκπομπή του starX με τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ» φιλοξενείται η Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης, κα Παρασκευή Δραμαλιώτη

Η συζήτηση επικεντρώνεται στη σημαντικότητα και αποτελεσματικότητα επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων, στο κόστος λειτουργίας που σίγουρα απαιτείται για τη σωστή λειτουργία του Κέντρου και πρωτίστως καλύπτεται από ΕΣΠΑ, αλλά και σε επιμέρους πληροφορίες για τις 3 υποδιαιρέσεις του ΕΚΚΔΑ, δηλαδή το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης, την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης και το Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Έρευνας & Καινοτομίας. Τίθεται ο προβληματισμός του εάν κάποιες σχολές, όπως αυτή του Υπ. Οικονομικών ίσως έπρεπε να ‘χουν διατηρήσει την αυτοτέλειά τους ως προς την εκπαίδευση των στελεχών τους, ενώ αναφέρονται  και τα κριτήρια επιλογής των εισηγητών που οφείλουν να είναι διακεκριμένοι. 

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία γίνεται  για το νέο θεσμό του Συμβούλου Ακεραιότητας στη Δημόσια Διοίκηση, αλλά και για τα Νέα επιμορφωτικά προγράμματα πιστοποίησης για τους Εσωτερικούς Ελεγκτές του Δημοσίου Τομέα. Την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση συντονίζει η Γλυκερία Τερζή.

Συντονιστείτε στις 18.00 στις www.starX.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top