«Ακαδημαϊκά»: Εβδομαδιαία εκπομπή του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής στο starX.gr

Κάθε Πέμπτη στις 18.00 με παρουσιάστρια τη Γλυκερία Τερζή

Ακαδημαϊκά

«Ακαδημαϊκά» κουβεντιάζουμε στο εβδομαδιαίο ραντεβού μας με τη γνώση, μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Star Channel.

Η νέα εκπομπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με «οικοδέσποινα» τη Γλυκερία Τερζή, απευθύνεται σε όλους και όλες εμάς που διψάμε για μια διαφορετική προσέγγιση σε θέματα επιστημών, τεχνολογίας, πολιτισμού και υγείας, αλλά και ενδιαφερόμαστε για τις δράσεις εξωστρέφειας του Ιδρύματος.

Κάθε εβδομάδα η εκπομπή φιλοξενεί εκλεκτούς καλεσμένους, εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ή άλλων φορέων, που σχολιάζουν ζητήματα κοινωνικά, αθλητικά, περιβαλλοντικά και εκπαιδευτικά, ενώ αναλύουν αθέατες πτυχές της καθημερινότητας και προοπτικές της πανεπιστημιακής κοινότητας, και όχι μόνο!

Τον κύκλο έναρξης της νέας εκπομπής ανοίγει αυτή την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου η θεματική «Εκπαίδευση & Ποίηση». Με αφορμή την εκδήλωση στην Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω για την έκδοση της πρώτης του ολοκληρωμένης ποιητικής συλλογής φιλοξενείται στην εναρκτήρια εκπομπή ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Ιδρύματος, κ. Αθανάσιος Νασιόπουλος.

Συντονιζόμαστε... «Ακαδημαϊκά» κάθε Πέμπτη και ώρα 18:00 στην ιστοσελίδα www.starx.gr και στο YouTube του καναλιού: StarTvGreece.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top