Μαρία Ηλιάκη: Είναι επίσημο - Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει!

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την τηλεοπτική της επιστροφή

Τα insta stories της νέας μανούλας... αμέτρητα!

Η φημολογία ότι η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA, επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το κανάλι ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια, τονίζοντας ότι την υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του.

Μαρία Ηλιάκη: Η ολόσωμη φωτογραφία μετά την απώλεια κιλών της εγκυμοσύνης

«Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, τη σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης

Όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας, η Μαρία Ηλιάκη έφτιαξε μια όμορφη οικογένεια με τον Στέλιο Μανουσάκη /Φωτογραφία Instagram

Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες», έγραφε η ανοικοίνωση. 

Μαρία Ηλιάκη: Δείτε το παραμυθένιο σπίτι της στη Ζυρίχη

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι η τηλεπτική εκπομπή που θα αναλάβει κι αν θα παρουσιάσει από κοινού με την Κατερίνα Καραβάτου κάποιο τηλεοπτικό project!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top