Π. Ίμβριος: «Ξαφνικά όλες οι γυναίκες θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί»

Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σωρεία καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Πέτρος Ίμβριος on stage/ Φωτογραφία ndp

Nαταλία Γερμανού: Θα βαφτίσει το μωρό του Πέτρου Ίμβριου;

«Ξέρεις τώρα ξαφνικά όλες οι γυναίκες θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί. Βέβαια θα μου πεις ότι μπορεί να σκέφτονταν τότε ότι αν θα το έλεγαν, θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ πιστεύω ότι η δικαιοσύνη πρέπει να βρει ακριβώς τι έχει συμβεί στην κάθε μία περίπτωση. Όπως δεν συμφωνώ και με την παραγραφή. Κάποια κοπέλα τη βίασαν πριν 20 χρόνια κι έχει παραγραφεί. Τι σημαίνει αυτό;» ανέφερε ο τραγουδιστής στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT.

Πέτρος Ίμβριος: Η φωτογραφία με τον γιο του και το χιουμοριστικό σχόλιο

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος του Open ρώτησε τη γνώμη του για το εμβόλιο: «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ή να μην κάνει το εμβόλιο. Αρνητής του εμβολίου δεν υπήρξα ποτέ, αλλά υπήρξα σκεπτικιστής. Δε σου κρύβω ότι είχα κλείσει μία φορά να κάνω το εμβόλιο και το ανέβαλα. Τελικά έκανα και τις δύο δόσεις. Δόξα τω Θεό, ουρά και τρίχες στο κορμί μου δεν έβγαλα. Πρέπει να μην μας κλείνουν τα μαγαζιά και να μην μας κάνουν ρατσιστές. Τι σημαίνει μαγαζί εμβολιασμένων; Οι άλλοι είναι λεπροί;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ίμβριος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top