Δημήτρης Σταρόβας για αρνητές κορωνοϊού: «Αυτά είναι αστεία πράγματα»

Ποιοι πιστεύει ότι φταίνε για αυτήν την κατάσταση...

Δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα στην εκπομπή του OPEN

Είναι πολυτάλαντος αφού ξεκίνησε από το τραγούδι, πέρασε στην πρόζα αλλά και την τηλεπαρουσίαση.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σταρόβα, που το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι #NOT για όσα μας προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. 

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχω εκνευριστεί γιατί έχουν παρεξηγηθεί όσα είπα»

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, αλλά και τις πυρκαγιές που πλήγωσαν τη χώρα.

«Ο κορωνοϊός έχει μπει στη ζωή μας και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες "δεν υπάρχει κορωνοϊός". Πέρα από το τι γίνεται, για μένα το λάθος που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει κορωνοϊός ή όχι και φταίνε πολύ τα Μέσα και ειδικά τα social media για τη συγκεκριμένη ιστορία», είπε, προσθέτοντας: «Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δε ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο».

Δημήτρης Σταρόβας Άννα Σταθάκη

Ο Δημήτρης Σταρόβας με τη σύντροφό του Άννα Σταθάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σταρόβας: «Ο πατέρας μου έφυγε όταν έμαθε ότι η μητέρα μου ήταν έγκυος»

Όσον αφορά στις πυρκαγιές, δήλωσε: «Οι σκηνές με τα πύρινα μέτωπα ήταν σοκαριστικές. Κάθε χρόνο καιγόμαστε, έχει γίνει πια παράδοση. Όλη μου τη ζωή θυμάμαι κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό πια παραήταν φέτος. Ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρει, να μας γίνει μάθημα και να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα γιατί δεν είναι αστεία πια και δεν μπορούμε να το βλέπουμε επιφανειακά, όπως κάναμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει πρόληψη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top