Πασίγνωστη παρουσιάστρια ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ

Τι έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram

Η Δούκισσα Νομικού, μετά από 3 χρόνια τηλεοπτικής της απουσίας, επέστρεψε στην τηλεόραση την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, παρουσιάζοντας το Super Makeover στον ΣΚΑΪ. 

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία πως αυτή η συνεργασία πρόκειται να τελειώσει.

Δούκισσα Νομικού: Φοράει το πιο στιλάτο μαγιό μαζί με την κόρη της

Παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ έως το 2022, η Δούκισσα επιβεβαίωσε σήμερα τις φήμες αυτές και ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι.
Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω «Πάμε γι’ άλλα». Έτσι είναι αυτή η δουλειά, μηδενίζεις συχνά το κοντέρ. Αλλά γι’αυτό είναι υπέροχη. Δεν ξέρω τί θα έρθει, πότε θα έρθει, πού θα έρθει. Αλλά εδώ είμαστε. Μαζί. Πάμε γι’ άλλα λοιπόν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top