Τα πάνω-κατω έρχονται στη Ζωή της Άλλης

Το ημερολόγιο του Στέφανου θα ξεσκεπάσει την Ξένια

Τα πάνω-κατω έρχονται στη Ζωή της Άλλης

Μπορεί ο Στέφανος, το μόνο άτομο που γνώριζε την αλήθεια να βρήκε τραγικό τέλος ωστόσο το ημερολόγιο του, στο οποίο έγραφε πως η αληθινή εγγονή της κυρίας Καλλιφατίδου είναι η Ελπίδα θα πέσει σε λάθος χέρια και θα κάψει την Ξένια(Αθηνά Οικονομάκου).

Την ίδια στιγμή η Ελπίδα(Ευδοκία Ρουμελιώτη) συνεχίζει τις έρευνες για να βρει την πραγματική της μητέρα και ο Αλέξης, ο νεαρός δημοσιογράφος που τη βοηθά ενεργά σ αυτό της δείχνει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Εκείνη από τη μεριά της δείχνει να γοητεύεται από τον νεαρό άντρα και αρχίζει να κάνει στην άκρη το Χάρη, που την πολιορκεί στενά.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και ο Μάνος με τη Μαίρη που ενώ δείχνουν να πηγαίνουν όλα καλά μεταξύ τους, ένα ατύχημα που θα πάθει ο Φάνης, θα κάνει το Μάνο να απομακρυνθεί από τη Μαίρη προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένεια του και στο γιό του.

Ο Φάνης τραυματίστηκε μετά την κόντρα που είχε με τους κτηματίες που θέλουν να του πάρουν το οικόπεδο στην προσπάθεια του να τους δείξει πόσο ικανός είναι. Ενώ η κατάσταση της υγείας του στην αρχή δε δείχνει να είναι πολύ σοβαρή, στη συνέχεια χειροτερεύει αναστατώνοντας όχι μόνο τους γονείς του αλλά και την Τόνια η οποία δείχνει να τον αγαπά πραγματικά.

ΠΗΓΗ:ΤV ZΑΠΙΝΓΚ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top