Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Η Άση Μπήλιου έκανε και σήμερα, Παρασκευή 26/3, αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 28 Μαρτίου στον άξονα Κριού - Ζυγού και πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από αυτή.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας

αση μπηλιου

Η Άση Μπήλιου μίλησε για τη νέα Πανσέληνο και αποκάλυψε τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο 

Η Πανσέληνος του Μαρτίου, αυτό το μεταβατικό φεγγάρι από τον χειμώνα στην άνοιξη έχει πολλές ονομασίες στο εξωτερικό. Κάποιοι το ονομάζουν το φεγγάρι της ζάχαρης, το φεγγάρι του ανέμου, το φεγγάρι του αετού ή ακόμη και το φεγγάρι του σκουληκιού. 

Όπως και να έχει είναι ένα φεγγάρι που δείχνει τις πλευρές της δυσκολίας και του πόνου που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις, ιδίως σε ερωτικό επίπεδο. Είναι μια Πανσέληνος που ψάχνει δικαίωση και δικαιοσύνη, ισορροπία, ισότητα και ανεκτικότητα. Όλοι επηρεαζόμαστε πάντα από μια Πανσέληνο και θα ακολουθήσει ιδιαίτερο άρθρο γι’ αυτή την επιρροή, αλλά υπάρχουν 4 ζώδια που ίσως νιώσουν πιο έντονα την επιρροή της και πρέπει να είναι προετοιμασμένα ψυχολογικά.

Τα τέσσερα αυτά ζώδια είναι: ο Ζυγός, ο Αιγόκερως, ο Κριός και ο Καρκίνος. Για να δείτε αναλυτικά πώς θα επηρεαστεί το καθένα τους, μπείτε στο asibiliou.gr.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top