MasterChef: Έξαλλη η Λία με τη Μαρία που δε χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας

«Κάποια στιγμή θα κάνω το μπαμ και όποιον πάρει ο χάρος» είπε on camera

Προτεινόμενοι προς αποχώρηση είναι απόψε ο Κωστής, τον οποίο υπέδειξε ο αρχηγός της ομάδας τους, Αντώνης, και ο Ιωάννης και ο Αλέξανδρος Σ., που ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους στην ψηφοφορία.

MasterChef 5: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef

Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση: Κωστής, Αλέκανδρος Σ. και Ιωάννης

Μόλις οι τρεις παίκτες στάθηκαν ενώπιον των κριτών, ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τη Μαρία, η οποία είχε στην κατοχή της την κάρτα ασυλίας  και βρισκόταν στον εξώστη, αν θα ήθελε να «σώσει» με αυτή κάποιον από τους τρεις τους. Εκείνη με τη σειρά της απάντησε πως δεν επιθυμεί να τη χρησιμοποιήσει.

Μαρία MasterChef 5 Λία

Η Μαρία δε θέλησε να δώσει σε κάποιον την κάρτα ασυλίας που έχει στην κατοχή της

Η κίνησή της αυτή εξόργισε τη Λία, η οποία είπε στην κάμερα του διαγωνισμού πως είχε ζητήσει στη Μαρία να δώσει την κάρτα και να κατέβει η ίδια να μαγειρέψει, καθώς θα ήταν η αμέσως επόμενη προτεινόμενη για αποχώρηση αν «σωζόταν» κάποιος από τους τρεις υποψηφίους.

Λία Μαρία MasterChef

Έξαλλη η Λία με τη Μαρία που δε χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας

«Εγώ ζήτησα από τη Μαρία να κάνει χρήση της κάρτας και να κατέβω κάτω. Μου λέει ‘’θες να φύγεις;’’ Και λέω ‘’όχι, γιατί να φύγω; Θέλω να κατέβω κάτω, να μαγειρέψω και να γυρίσω σπίτι’’. Κάνω πολλή υπομονή γιατί έχω αποθέματα αλλά κάποια στιγμή θα κάνω κι εγώ το μπαμ και όποιον πάρει ο χάρος. Πραγματικά», είπε η Λία.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top