Eurovision 2021: H επίσημη παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού!

Ακούστε το τραγούδι της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Αποκλειστικά στο Ertflix, τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, παρουσιάστηκε το τραγούδι «Last Dance» με το οποίο η Στεφανία Λυμπερακάκη θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Ρότερνταμ!

Στεφανία Λυμπερακάκη: Τι φοβάται πιο πολύ στη φετινή Eurovision;

Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Κώστας Καρύδας ενώ δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι: Δημήτρης Κοντόπουλος,  Arcade και Sharon Vaughn. Τη σκηνική παρουσίαση επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Πρόκειται για ενα μελωδικό up-tempo κομμάτι με 80’s στοιχεία που σε κερδίζει με το πρώτο άκουσμα. Απαιτητικό ερμηνευτικά και με μια ευαισθησία που σπάνια συναντάει κανείς σε dance κομμάτια. Το εντυπωσιακό video clip αφηγείται μια ιστορία που ακροβατεί σε δύο κόσμους τον πραγματικό και τον φανταστικό. Τα visual effects είναι μοναδικά και η Stefania, το δικό μας supergirl, μας υπόσχεται οτι αυτός ο χορός είναι μόνο η αρχή που θα κορυφωθεί στον δεύτερο ημιτελικό στις 20 Μαΐου στο Rotterdam.

Ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας στις 22 Φεβρουαρίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, είχε πει ότι το βίντεο κλιπ του «Last Dance» έχει γυριστεί με τη μέθοδο του green screen και έχει πολλά εφέ, ενώ δε λείπουν και τα εξωτερικά γυρίσματα, όπως στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών και στο ξενοδοχείο «Hilton».

Στιγμιότυπο από το video clip του τραγουδιού Last Dance  Stefania

Στιγμιότυπο από το video clip του τραγουδιού Last Dance - Stefania

Δείτε και ακούστε ολόκληρο το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision:

Η ιστορία του βίντεο κλιπ του «Last Dance»

Τo video clip του «Last Dance» επιχειρεί κάτι πραγματικά πρωτότυπο, δηλαδή να σχολιάσει με έναν παραμυθένιο τρόπο όλα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες, με την υπενθύμιση ότι ακόμα και τις χειρότερες δυσκολίες στη ζωή, πάντα μπορεί να τις νικήσει η ελπίδα.

Στιγμιότυπο από το video clip του τραγουδιού Last Dance  Stefania Ελλάδα Eurovision 2021

ελληνικο τραγουδι γιουροβιζιον 2021 ελλαδα στεφανια

Στιγμιότυπο από το video clip του τραγουδιού Last Dance

«Χρησιμοποιώντας στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, όπως τον Πήγασο και τον Άτλαντα, δοσμένα με έναν ονειρικό, αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονο τρόπο», αναδεικνύεται το κεντρικό μήνυμα του τραγουδιού που είναι η φράση «κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή», γι' αυτό και κλείνει με «το φως που πάντα νικάει το σκοτάδι», καλώντας όλους μας να παραμένουμε αισιόδοξοι και να έχουμε την πίστη ότι σύντομα θα είναι παρελθόν ακόμα και η πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνει όλος ο πλανήτης.

Ακόμα, έχει επισημανθεί πως το video clip δεν έχει άμεση σύνδεση με τη σκηνική εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, η οποία θα γίνει στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ από τις 18 έως τις 22 Μαΐου με τη συμμετοχή 40 χωρών.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας για το 2021 Stefania Στεφανία Λυμπερακάκη

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας για το 2021, Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη)

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top