Φύλλο καταϊφι: Δες πώς θα το φτιάξεις σαν… ΜasterChef!

Ιδανικό και υγιεινό για να κάνεις γλυκές και αλμυρές παρασκευές

Φύλλο Καταΐφι alfa

Μπορεί όταν ακούς για φύλλο καταΐφι το μυαλό σου να πηγαίνει πρώτα στο λαχταριστό, παραδοσιακό, και… άχαστο καταΐφι , όμως στην πραγματικότητα μπορείς με αυτό το φύλλο να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα. Τόσα πολλά που γίνεσαι εύκολα ο… MasterChef της κουζίνας σου!

Το φύλλο καταΐφι προσφέρεται τόσο για γλυκές συνταγές, όσο και για αλμυρές παρασκευές, για εσένα που θες να βάλεις μία άλλη νότα στη διατροφή σου ή να δοκιμάσεις πιο γκουρμέ επιλογές.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να φτιάξεις μοναδικά φαγητά είναι έμπνευση αλλά και το εξαιρετικό φύλλο καταΐφι της alfa.

Γι´αυτόν τον λόγο άλλωστε το φύλλο καταΐφι της alfa επιλέχτηκε να είναι ένα από τα βασικά υλικά που πρωταγωνίστησαν στη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 5, του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού.

Ο Ιωάννης, η Ανούς, η Ηρώ, ο Διονύσης, ο Αλέξανδρος και η Μαρία, που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, κλήθηκαν από τους κριτές να φτιάξουν Σολομό με κρούστα καταϊφι, κρέμα χαβιάρι, λαχανικά και λάδι παστουρμά, μία πεντανόστιμη συνταγή του Νίκου Θωμά. Όπως ήταν φυσικό, το φύλλο καταΐφι της alfa ήταν ένα από τα πιο βασικά υλικά στις παρασκευές τους, βοηθώντας τους διαγωνιζόμενους να βγάλουν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Εννέα λόγοι για να προτιμήσεις το φύλλο καταΐφι της alfa

Αν θες κι εσύ να κάνεις… MasterChef παρασκευές στην κουζίνα σου δοκιμάζοντας τις πολλές επιλογές που σου προσφέρει το φύλλο καταΐφι της alfa, τότε πρέπει να γνωρίζεις πως για τους παρακάτω λόγους πρέπει να το προτιμήσεις: 

  • Οι ίνες του είναι ελαστικές, κάτι που σημαίνει ότι δουλεύονται εύκολα και δε σπάνε.
  • Ακόμα κι αν δε διαθέτεις μεγάλη εμπειρία στην κουζίνα, δε χρειάζεται να ανησυχείς, καθώς το φύλλο του είναι εύκολο στη χρήση χωρίς να μπλέκονται οι ίνες του
  • Με το φύλλο καταΐφι της alfa μπορείς να φτιάξεις γλυκές δημιουργίες όπως σιροπιαστά γλυκά, εκμέκ και καταΐφι αλλά να δοκιμάσεις και αλμυρές συνταγές με τυριά και αλλαντικά.
  • Επίσης το ήξερες ότι μπορείς να αφήσεις τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη και να φτιάξεις διαφορετικές συνταγές όπως πουγκιά, φωλιές, ρολάκια, ενώ αφού τηγανιστεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κρουτόν σε σαλάτα; 
  • To φύλλο καταΐφι της alfa ψήνεται και σε φούρνο και σε τηγάνι, δίνοντάς σου όλες τις επιλογές.

  • Επίσης δε χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες, καθώς ξεπαγώνει και σιροπιάζεται εύκολα 
  • Από ποιότητα ξεχωρίζει, καθώς το φύλλο που έχει δημιουργηθεί με τα πιο ποιοτικά και εκλεκτά υλικά 
  • Εξίσου σημαντικό είναι ότι δεν έχει συντηρητικά 
  • Τέλος, για εσένα που προσέχεις ιδιαίτερα τη διατροφή σου, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το φύλλο καταΐφι της alfa έχει χαμηλά λιπαρά, δεν έχει ζάχαρη, το φύλλο του είναι vegan, δεν περιέχει τρανς λιπαρά αλλά και τεχνικές χρωστικές.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top