Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η διαφορετική έναρξη με φόντο το χιονισμένο τοπίο

''Δεν είμαστε στην Αράχωβα, αλλά έξω από το στούντιο''

Διαφορετική ήταν η έναρξη της εκπομπής «Happy Day», το πρωί της Τρίτης, λόγω της επέλασης της «Μήδειας». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε τα πιο ζεστά της ρούχα και τον ροζ σκούφο της και βγήκε στα χιόνια για να καλημερίσει τους τηλεθεατές της.

Η«Μήδεια» έντυσε στα λευκά όλη την Αττική - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

«Καλώς ήρθατε. Είμαστε εδώ ζωντανά. Δεν είμαστε στην Αράχωβα, στο Καϊμακτσαλάν ή στις γαλλικές Άλπεις, αλλά έξω από το στούντιο της εκπομπής. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην Αττική. Έχει το ευχάριστο του πράγματος να βγείτε με τα παιδιά σας και να παίξετε χιονοπόλεμο, αλλά θέλει πολύ προσοχή. Έχουμε εκτεταμένα προβλήματα. Δε γίνονται δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, οπότε αν δεν έχετε να πάτε κάπου μην μετακινηθείτε. Σε όλη την Αττική υπάρχουν προβλήματα», είπε η παρουσιάστρια.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Βγήκαν εκχιονιστικά στο κέντρο της Αθήνας

Η ίδια αναφέρθηκε και στην μητέρα της, η οποία κατοικεί στα Πατήσια, λέγοντας και πως σε αυτή την περιοχή η χιονόπτωση είναι έντονη. «Η μαμά μου που είναι στα Πατήσια και μίλησα μου είπε ότι έχουμε πέντε πόντους χιόνι. Θυμάμαι ότι ήμασταν εδώ πριν από λίγα χρόνια, αλλά αυτήν την εικόνα έχω να τη ζήσω από το 2004 που είχαμε στα Πατήσια 10 πόντους χιόνι».

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top