Κωνσταντίνος Βασιλακάκος: Ζωντανός μόνο στην κορυφή!

Μιλά για όλα στη Λέτα Γκαρέτσου και στο podcast «Πέρα από τα όρια»

Κωνσταντίνος Βασιλακάκος podcast

Ο Κωνσταντίνος Βασιλακάκος έχει βρει το νόημα της ζωής, στα 28 του χρόνια. Ζει σ’ ένα μικρό χωριό, 52 μόλις κατοίκων, στο Πετρίλο των Αγράφων και τα βράδια ανεβαίνει και κοιμάται στις κορυφές των βουνών, φωτογραφίζοντας τον Γαλαξία.

Κωνσταντίνος Βασιλακάκος podcast Λέτα Γκαρέτσου

Είναι ο καλεσμένος της Λέτας Γκαρέτσου στο podcast «Πέρα από τα όρια» και μεταξύ άλλων μιλάει:

  • Για το πώς ξεκίνησε να ανακαλύπτει τη γαλήνη στις κορυφές των βουνών, μακριά από το εγκόσμιο τοπίο σ’ ένα υπερκόσμιο σύμπαν.
  • Για τις ιστορίες που έγραφε για τη νύχτα, πριν ασχοληθεί με τη φωτογραφία και μάθει να αιχμαλωτίζει σε εικόνες τα αστέρια και το στερέωμα.
  • Για το πώς περνάει τη μέρα του στο χωριό, δουλεύοντας στην οικοδομή και σε άλλες αγροτικές εργασίες.
  • Πόσο διαφορετικό είναι να κοιμάσαι έξω στο βουνό, μόνο μ’ έναν υπνόσακο - ακόμα και με χιόνια- και νιώθοντας να ανασαίνεις μαζί με τη φύση, να γίνεσαι ένα με την ενέργειά της.
  • Για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ολομόναχος στις ερημιές και πόσο αυτό έχει αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία του για την ύπαρξη, για τη ζωή και τον θάνατο - που όχι μόνο δεν φοβάται αλλά προτιμά να τον βρει κάτω από τον έναστρο ουρανό.
  • Για τις σχεδόν υπερφυσικές εμπειρίες του στα βουνά, όταν νιώθει να σταμάτησε ο χρόνος και ίσως να έχει βρεθεί στον Παράδεισο - αίσθηση που θα περιέγραφε ως «απόλυτη ελευθερία».

Μπορείτε να ακούσετε την ιστορία του εδώ:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top