Τρεις διακρίσεις για το Star στα Social Media Awards 2020

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε κριτική επιτροπή από 48 καταξιωμένα στελέχη

Social Media Awards 2020: Τρεις Διακρίσεις Για Το Star

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου ανακοινώθηκαν οι νικητές των Social Media Awards 2020, των επιχειρηματικών βραβείων, που διοργάνωσαν για 8η χρονιά το Marketing Week και η Boussias Communications, με την υποστήριξη του Facebook, προκειμένου να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές Marketing σε όλα τα δημοφιλή Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 48 καταξιωμένα στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπό την προεδρία του Δημήτριου Κορνιώτη, Global Marketing Solutions στο Facebook.

To Star σε συνεργασία με την εταιρία adjust, διακρίθηκαν και τιμήθηκαν με τρία βραβεία:

ΣΤΑΡ ΒΡΑΒΕΙΑ Star Social Media Awards 2020

- βραβείο Silver στην κατηγορία «Best Use of Twitter» για το GNTM 2.

Star στα Social Media Awards 2020

- βραβείο Bronze στην κατηγορία «Best Trending Content» για το MasterChef 4 στο Twitter.

Social Media Awards 2020

- Επίσης, η καινοτομία της στρατηγικής χρήσης του Tik Tok, διακρίθηκε με το Silver βραβείο στην κατηγορία «Best Use of Tik Tok» για το Tik Tok του MasterChef 4.

Social Media Awards 2020 STAR ΒΡΑΒΕΊΑ

Από το Star, ένα τεράστιο «thumbs up » σε όλους εσάς, τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας μας, που περάσατε ώρες μαγειρεύοντας μαζί μας από την οθόνη σας πάνω από τηγάνια και κουζίνες, που εμπιστευθήκατε τους chef – κριτές μας και πείσατε μαμάδες και γιαγιάδες να κάνουν like σε νέα υλικά και παράξενες συνταγές, που μάθατε από τα backstage social media τα πιο πετυχημένα tips από τους κορυφαίους, που μπορέσατε και «γευτήκατε» τα πιάτα των Mystery Box και των δοκιμασιών από την οθόνη του Laptop, που μυρίσατε τις σάλτσες με τα μπαχάρια, μέσα από τους ατμούς των posts και μοιραστήκατε με τους αγαπημένους σας την ομορφιά των πιάτων κάνοντας share.

Σε εσάς, που κάνατε χιλιόμετρα πασαρέλα μαζί μας σε ψηλοτάκουνα μέσα από τα posts, που αποχαιρετήσατε άλλοι με δάκρυα και άλλοι με χιούμορ τους αγαπημένους σας παίκτες μέσα από τα exclusive backstage cues, που ενθουσιαστήκατε με τους νικητές των challenges και το εκφράσατε με πολλά – πολλά comment, που ποζάρατε στον καθρέφτη σας, που γελάσατε με τις ατάκες των κριτών και δημιουργήσατε απίθανα memes.

Σας θέλουμε δίπλα μας και στις επόμενες προσπάθειες μας για να κάνουμε share τη χαρά, τον ενθουσιασμό, το καινούριο, το διαφορετικό, την αγωνία, την επιθυμία, τις ευχές, την αγάπη, το γέλιο. Το ίδιο αποφασιστικά και δημιουργικά να αποδεικνύουμε κάθε μέρα τη δυναμική μας στην εξέλιξη των στόχων μας και στις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες για καλύτερη επικοινωνία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top