Το TRACTION πάει στη Ρόδο - Την Κυριακή στις 14:00 στο Star

Ο Κώστας Στεφανής και οι συνεργάτες του, ταξιδεύουν

Το TRACTION κάνει... ειρηνική απόβαση στη Ρόδο: Ο Κώστας Στεφανής και οι συνεργάτες του, ταξιδεύουν σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Συναρπαστική και σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητη, η μαγευτική Ρόδος υποδέχεται τον μίνι-στόλο οχημάτων του TRACTION.

εκπομπή Traction στη Ρόδο

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των αυτοκινήτων, η ενσωμάτωση σύγχρονων, εναλλακτικών και καθαρών ή «πράσινων» τεχνολογικών λύσεων.

Δείτε όλες τις εκπομπές TRACTION 

Καταπράσινη ούτως ή άλλως η Ρόδος, πατά γκάζι στην κατεύθυνση της εφαρμογής λύσεων αειφόρου ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, το νησί διαθέτει μια μοναδική παράδοση στα μηχανοκίνητα, με τη φιλοξενία θρυλικών αγώνων ταχύτητας, ακόμη και μέσα στη πόλη της Ρόδου.

εκπομπή Traction

Γκάζι και καθαρή τεχνολογία, με φόντο την υπέροχη Ρόδο. Το TRACTION δεν θέλει να σας κάνει να ζηλέψετε. Μόνο να ταξιδέψετε μαζί μας.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

➢ Peugeot e-208: Η γαλλική προσέγγιση στην ηλεκτροκίνηση με χαρακτηριστικά σημεία στην εξωτερική του εμφάνιση, μαρτυρούν ότι το συγκεκριμένο 208 είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Κι αυτό, σε συνδυασμό με την αυτονομία, που προσφέρει, είναι το μεγάλο του ατού. Μαζί, φυσικά, με τους 136 ίππους, την ευχρηστία και τις πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης και ψηφιακών εφαρμογών.

➢ Hyundai Kona Electric: Σημαντικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον SUV μοντέλο, με μοντέρνα εμφάνιση, εντυπωσιακή αυτονομία, φανερά και... κρυφά χαρίσματα. Το Kona δημιουργεί ρεύμα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, στην πιο καυτή κατηγορία της αγοράς.

➢ Ford Tourneo Custom 1.0 L 125 PS PHEV: Όχημα μεταφοράς έως και 9 ατόμων, ευρύχωρο, ευχάριστο για επιβάτες και οδηγό, πολυ-λειτουργικό και, κυρίως, φιλικό προς το περιβάλλον. Εξοπλισμένο με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, αξιοποιεί ταυτόχρονα τη θερμική ενέργεια των συμβατικών καυσίμων αλλά και τον ηλεκτρισμό. Επιδόσεις και συμπεριφορά, που προκαλούν εντύπωση.

➢ Mercedes GLA 250e: Για πρώτη φορά ως Plug-in Hybrid, η GLA προσθέτει τον ηλεκτρισμό στον κατάλογο με τα πλεονεκτήματά της. Ένα συμπαγές SUV με όλα τα χαρακτηριστικά ποιότητας κατασκευής και εφαρμογών τεχνολογίας αιχμής σε κάθε επιμέρους τομέα. Στην υβριδική της εκδοχή φτάνει σε απόδοση τους 218 ίππους, χάρη στο συνδυασμό κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικού μοτέρ.

Traction

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top