Αποχωρεί ο Αρναούτογλου από τον ΑΝΤ1; Όλο το παρασκήνιο

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του παρουσιαστή

Τον Αύγουστο του 2013 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήγε στον ΑΝΤ1, ύστερα από τη μακροχρόνια συνεργασία του με το Mega, όπου βρισκόταν εκεί από το 2002.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντίδη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο παρουσιαστής φαίνεται πώς το καλοκαίρι θα επιστρέψει στο παλιό του κανάλι μετά από επτά χρόνια.

«Το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1 που λήγει το καλοκαίρι ίσως φέρει μια μακροχρόνια συνεργασία με τον ΑΝΤ1 στο τέλος της. Δεν το λέμε έτσι, αλλά γιατί υπάρχουν ενδείξεις. Το ρεπορτάζ από το Mega που έχω κάνει είναι ξεκάθαρο, τον θέλουν. Το ρεπορτάζ από την Barkingwell του Κοκλώνη είναι ξεκάθαρο και μάλιστα και μάλιστα πιο ξεκάθαρο γιατί ξέρω ότι από το καλοκαίρι που μας πέρασε έχει δεχθεί πρόταση ο Αρναούτογλου από τον Κοκλώνη.

Ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι και αυτός ξεκάθαρος, λέει ότι εγώ στηρίζω μακροχρόνιες συνεργασίες. Όμως οι… μνηστήρες είναι πολλοί. Το περιβάλλον του Γρηγόρη, όπως ακούω, δείχνει τη δυσαρέσκειά του προς τον ΑΝΤ1. Δεν περνάει καλά ο Γρηγόρης στον ΑΝΤ1, λένε άνθρωποι που είναι στο περιβάλλον του Γρηγόρη. Δεν περνάει καλά γιατί δεν κάνει πράγματα όπως θα ήθελε. Πράγματα που είχε προτείνει για το The 2night Show, τα είδε να γίνονται εκπομπές. Τον θέλουν για συγκεκριμένα πράγματα στο Mega. Ο Κοκλώνης του δίνει γη και ύδωρ για να τον πάει ή στο Open ή στο Mega ή οπουδήποτε. Το καλοκαίρι θα έχουμε… σίριαλ για το πού θα πάει ο Γρηγόρης», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. 

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top