Πρεμιέρα για το TractioN με έντονο «άρωμα» νοσταλγίας

Συντονιστείτε κάθε Κυριακή Στις 14.10 στο Star

Το TractioN επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για ακόμα μία χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Star.

Αυτή τη φορά, η πρεμιέρα είχε έντονο «άρωμα» νοσταλγίας. Ο Κώστας Στεφανής στάθηκε μπροστά από έναν καθρέφτη και άρχισε να ξετυλίγει σιγά σιγά το κουβάρι των εξελίξεων στον χώρο της αυτοκίνησης.

«Λοιπόν αγαπητέ καθρέφτη! Ας τα πούμε για ακόμα μια φορά όπως ξέρουμε εμείς οι δύο. Τόσα χρόνια κοιταζόμαστε καλά καλά κάθε μέρα. Σε ξέρω και με ξέρεις καλύτερα από τί να πω; Ίσως από τις σημειώσεις και την αγωνιστική μου φόρμα», είπε ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στον καθρέφτη που είχε απέναντί του.

Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη των αυτοκινήτων είναι ραγδαία. Οι νέες τεχνολογίες είναι τόσο «δυνατές» που στο τέλος οι απλοί καθρέφτες των αυτοκινήτων θα γίνουν αντίκες.

 «Εδώ που τα λέμε όμως καθρέφτη μου δε σε βλέπω καλά. Με τις κάμερες οπισθοπορείας, τα ραντάρ, τους αισθητήρες και τα λοιπά ηλεκτρονικά. Οι καθρέφτες στα αυτοκίνητα θα καταλήξετε αντίκες. Εξάλλου, γι’ αυτό δεν κάνουμε το TractioN; Για την τεχνολογία και για τα καλά που φέρνει το αύριο. Θα μου πεις ότι πάνω από 20 χρόνια πέρασες μαζί μου και δοκίμασες όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τα όνειρα της κάθε εποχής», ανέφερε ο Κώστας Στεφανής κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο.


Στη συνέχεια, ο Κώστας Στεφανής και οι συνεργάτες τους μετέφεραν νοητά τους τηλεθεατές στη νέα εποχή της αυτοκίνησης, που πλέον έχει έναν πιο φιλικό χαρακτήρα προς το περιβάλλον.


Δείτε όλες τις εκπομπές του Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top