The Bachelor Spoiler: Η βίλα είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί!

Έρχεται σεισμός με… επίκεντρο τη Μαρίνα

Στο επεισόδιο του «The Bachelor» της Παρασκευής, τo cocktail party του Παναγιώτη με τα κορίτσια έχει σαν θέμα τα 80s. 

The Bachelor: «Έσκασαν» τα κορίτσια με το φιλί του Παναγιώτη στην Αντζελίνα

Όλα ξεκινούν με την καλύτερη διάθεση, όμως η συμπεριφορά της Μαρίνας δημιουργεί εντάσεις. Ο λόγος; Η Μαρίνα μετά το ραντεβού της με τον Παναγιώτη, τίναξε στον αέρα..  τις ισορροπίες στη βίλα, καθώς αποκάλυψε στις υπόλοιπες κοπέλες για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένη μαζί του! Επίσης τους περιέγραψε στιγμές από το ραντεβού της που έκαναν αρκετές να συγχυστούν. Τους ανέφερε ότι ο Παναγιώτης της είπε «όταν σε βλέπω κάνεις την καρδιά μου να χτυπά πιο δυνατά».

Όλες τη βλέπουν ανταγωνιστικά, την «πυροβολούν» με ερωτήσεις για να μάθουν περισσότερα, αλλά η Μαρίνα παραμένει αινιγματική και στην προσπάθεια της να μη δώσει πληροφορίες αναιρεί πράγματα που έχει πει, γεγονός που κάνει κάνει έξαλλες τις υπόλοιπες κοπέλες. 

The Bachelor: Μάθετε για ποιο λόγο μειώθηκαν οι μέρες προβολής του

Η Μαρίνα στο προηγούμενο cocktail party ήταν αυτή που είχε προσεγγίσει τις υπόλοιπες να προσπαθήσουν όλες μαζί να ξεμπροστιάσουν την Αναστασία στον Παναγιώτη, ώστε να καταλάβει ότι είναι διπρόσωπη. Τελικά όμως η Μαρίνα δε συμμετείχε στην αποκάλυψη, κι απλά όσες την άκουσαν εκτέθηκαν.

Τις επόμενες μέρες που ακλούθησαν η Μαρίνα φαίνεται να έρχεται πιο κοντά στην Αναστασία. Ζητάει από αυτήν μέχρι και συμβουλές. Αυτό εξοργίζει τις υπόλοιπες κοπέλες που την κατηγορούν ευθέως για διπροσωπία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top