GNTM 3: Ο εκνευρισμός της Ζενεβιέβ: «Κορίτσια τι φάση; Ξυπνήστε!»

Τι συνέβη πριν την ανακοίνωση της νέας δοκιμασίας;

Για ακόμα μία φορά οι 17 διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 βρίσκονται αντιμέτωποι με μία νέα δοκιμασία.

Κάνουν λοιπόν μία βόλτα στη φύση και εκεί συναντούν τον Δημήτρη Σκουλό, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα. Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώνουν ότι τα μοντέλα έχουν μία λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα.

GNTM 3: Η επίσκεψη - έκπληξη της Μάρας Σαμαρτζή και οι συμβουλές της!

Είναι η στιγμή που ο Γιώργος Καράβας αποκαλύπτει στον Δημήτρη Σκουλό και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί ότι αυτό οφείλεται σε μία δοκιμασία που έκαναν και είχε να κάνει με την παρουσίαση ενός προϊόντος ομορφιάς μέσω των social media.

Νικητής αυτού του challenge ήταν ο Δημοσθένης. Γεγονός που εκπλήσσει και παράλληλα εκνευρίζει τη Ζενεβιέβ μιας και θεωρεί πως σε ένα τέτοιο project θα έπρεπε να είναι κάποιο κορίτσι.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Κορίτσια τι φάση; Ξυπνήστε!», τους λέει έξαλλη και συνεχίζει: «Είστε ανταγωνιστές ή όχι; Κέρδισε μάσκα ομορφιάς και μάλιστα ο Τζουμάνης;  Είναι η πρώτη χρονιά που έχω το πιο ωραίο υλικό σε πρόσωπο και σώμα στα κορίτσια και τα αγόρια πάνε καλύτερα από εσάς.»

Στη συνέχεια τους εξήγησε το σημερινό concept που έχει τίτλο: «Ξεπεσμένη Αριστοκρατία και για αυτό το λόγο όλοι και όλες πρέπει να φωτογραφηθούν με ένα… σνομπ ύφος!»


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top