GNTM 3- Ζενεβιέβ: «Εξωπραγματικό το γυμνό σου. Είναι για εξώφυλλο»

Σε ποια παίκτρια αναφερόταν η κριτής του GNTM 3;

Το GNTM 3 ξεκίνησε και η πρώτη δοκιμασία για τους 20 διαγωνιζόμενους ήταν μία γυμνή φωτογράφιση. Κάποιοι δυσκολευτήκαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό απαλλαγμένοι από τα ρούχα τους και άλλοι πάλι εξέπληξαν με την άνεσή τους.

Παρασκευή - GNTM 3

Μία από αυτές ήταν και η Παρασκευή, η οποία μπήκε στο σετ και όπως φαίνεται «μάγεψε» τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τη Βίκυ Καγιά αλλά και τον Γιώργο Καράβα.

Μπράτης σε Ρασέλ: «Σταμάτα να κοιτάς συνέχεια τον Σκουλό»

Παρασκευή - GNTM 3

Η στιγμή που θα σταθεί απέναντι από την κριτική επιτροπή έφτασε ξεκινώντας από τη Ζενεβιέβ: «Έχω καταλάβει ότι είσαι ήσυχο κα συνεσταλμένο παιδί και μου έκανε τρομερή εντύπωση που μπήκες στη διαδικασία να κάνεις το γυμνό. Όπως επίσης και ο τρόπος που πόζαρες ενώ ήσουν ντυμένη γιατί δεν έχεις καμία εμπειρία. Αυτή ήταν η ψυχή σου και θα πω κάτι για να το ακούσουν και οι πίσω. Τελικά στο μόντελινγκ μετρά η ψυχή. Εδώ βλέπουμε για πρώτη φορά ένα γυναικείο πρόσωπο που είναι σκληρό και αυτό το λατρεύω. Δε θέλω να είσαι γλυκούλα…Το γυμνό σου είναι εξωπραγματικό. Είναι μία εικόνα που θα την έκανα εξώφυλλο.»

«Τράβαγα τα μαλλιά μου γιατί δεν περίμενα να αποδώσεις το συγκεκριμένο concept. Έδωσες το στίγμα σου, έδειξες την προσωπικότητά σου. Μπράβο σου», είπε με τη σειρά της η Βίκυ Καγιά.


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top