Κατερίνα Λένη: «Έπαθα κατάθλιψη. Μόνο η μαγειρική με έκανε χαρούμενη»

Ειλικρινής και «ωμή» όπως πάντα

Στα γραφικά σοκάκια της Νάξου συνάντησε η κάμερα του «Happy Day» την πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef 4, Κατερίνα Λένη.

Κατερίνα Λένη

«Δεν ήταν όλοι ηλίθιοι στο παιχνίδι, ήταν πανηλίθιοι! Βγαίνοντας από το παιχνίδι, πρόλαβα να επιστρέψω στην Γερμανία και μετά το lockdown χρειάστηκε να κάνω ένα χειρουργείο στο δεξί μου το χέρι. Λόγω δουλειάς σαν κομμώτρια όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένα πρόβλημα στον αντίχειρα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί», είπε χαρακτηριστικά η πολυσυζητημένη παίκτρια και συνέχισε:

«Στο δωμάτιο στο Master Chef κοιμήθηκα το πρώτο βράδυ. Έπειτα μεταφέρθηκα στο σαλόνι, στον καναπέ και μετά ανέβηκα στο ρετιρέ. Υπήρχαν αρκετά άτομα που δεν τα πάνε καλά με την καθαριότητα. Όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα είναι αυτόματη κίνηση να πατάς το καζανάκι».

Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε

«Η εικόνα αυτή δε δόθηκε μόνη της, συνέβαλα κι εγώ. Βγαίνοντας από το παιχνίδι και βλέποντας τα επεισόδια, ναι ήμουν πολύ εκρηκτική. Το ποια είναι η πραγματική Κατερίνα θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Υπήρχαν αρκετά ακραία μηνύματα που έλαβα δηλαδή να αρρωστήσω, να πεθάνω… Άσχημα μηνύματα. Δεν χρειάστηκα ψυχολόγο, είμαι μεγάλο κορίτσι και νομίζω ότι μπορώ να το διαχειριστώ», ανέφερε η ίδια, ενώ τόνισε ότι η μαγειρική ήρθε στη ζωή της ως «φάρμακο»: «Τον περασμένο Ιανουάριο αρρώστησα, έπαθα υπερκόπωση και κατάθλιψη. Το μόνο πράγμα που με έκανε χαρούμενη ήταν η μαγειρική».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top