Σταματίνα Τσιμτσιλή - Κορωνοϊός: Τι είπε για τις μάσκες στα σχολεία

Η παρουσιάστρια έχει μικρά παιδιά και ανησυχεί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκτός από παρουσιάστρια είναι και μία πολύ καλή μαμά που όπως όλες, ανησυχεί για το πώς θ’ ανταποκριθούν τα μικρά της παιδιά στο σχολείο στην υποχρεωτική χρήση μάσκας μέσα στις σχολικές αίθουσες.

Σήμερα οι ανακοινώσεις για τα σχολεία: Πρώτο κουδούνι στις 14 Σεπτεμβρίου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τον γιο της στη θάλασσα

Η  ίδια μίλησε στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τάχτηκε υπέρ της χρήσης μάσκας στα σχολεία, όμως δε δίστασε να εκφράσει και τις ανησυχίες και το άγχος της για την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία και τις νέες και πρωτόγνωρες συνθήκες που καλούμαστε όλοι μας να προσαρμοστούμε, ακόμη και τα μικρά παιδιά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή κορωνοϊός

«Τα παιδιά με ρωτάνε “μαμά πότε θα γίνει ξανά η ζωή μας όπως ήταν;” Τους εξηγούμε όμως και εγώ και ο μπαμπάς τους πως είναι προσωρινό το μέτρο με τη μάσκα. Και εγώ αγχώνομαι στο κατά πόσο τα παιδάκια μου θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους φορώντας μάσκα τόση ώρα. Αλλά όλοι ως υπεύθυνοι πολίτες πρέπει να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς. Από τη στιγμή που οι ειδικοί έχουν αποφανθεί πως αυτό είναι ασφαλές πρέπει όλοι να το ακολουθήσουμε» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top