Ναταλί Κάκκαβα: Το ατύχημα με τον Αλέξη Γεωργούλη πριν από 4 χρόνια

Η ανατριχιαστική περιγραφή στον ''αέρα" της εκπομπής

Το ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Γεωργούλης στον Όλυμπο με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί στο πόδι σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης (26/08) στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Ατύχημα για τον Αλέξη Γεωργούλη - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο!

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Ναταλί Κάκκαβα γύρισε τον χρόνο πίσω και αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που ενεπλάκη πριν από λίγα χρόνια με τον ηθοποιό – ευρωβουλευτή. Η τύχη ήταν με το μέρος και των δυο και έτσι δεν τραυματίστηκαν.

Ναταλί Κάκκαβα - Αλέξης Γεωργούλης

«Πριν από 4 χρόνια, δούλευα ακόμα στο Mega. Πήγαινα ένα πρωί στη δουλειά μου και η Μεσογείων είχε πολύ κίνηση. Βαριόμουν και λέω ας παρακάμψω έναν δρόμο και μπαίνω από τα στενά του Χαλανδρίου. Κάποια στιγμή πάω να πάρω μια στροφή 180 μοίρες, βγάζω και φλας. Πήγαινα με 15 χιλιόμετρα και όπως πάω να κάνω την αναστροφή περνάει ένα μηχανάκι από δίπλα μου και βλέπω να εκτοξεύεται ένας άνθρωπος.», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ κοκαλώνω, λέω “πάει τον ‘σκότωσα”. Δε φορούσε και κράνος. Αριστοτεχνικά κάνει τούμπες στον αέρα και έπεσε αριστοτεχνικά στο διάζωμα που ήταν ανάμεσα στους δρόμους. Εγώ κόκκαλο! Έτρεμα. Μέχρι να σηκωθεί ο άνθρωπος να δω ότι είναι καλά. Και βλέπω ότι είναι ο Γεωργούλης. Του λέω “Αλέξη”. Θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δε με έβρισε. Με αγκάλιασε και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Ήταν τόσο γλυκός. Τόσο ευγενής».
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top