Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τέλος από το «Καλύτερα δε γίνεται»

Οι ευχαριστίες και η ανάρτηση στο Instagram

Με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την παρέα του «Καλύτερα δε Γίνεται».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πάρτι γενεθλίων & οι εντυπωσιακές τούρτες!

Η παρουσιάστρια που συμμετείχε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού τις τελευταίες δύο σεζόν, ολοκλήρωσε τη συνεργασία της κι ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα της, χωρίς ωστόσο να κάνει περαιτέρω αποκαλύψεις. 

Κώστας Τσουρός Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη και ο Κώστας Τσουρός στα παρασκήνια της εκπομπής /Φωτογραφία Instagram

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Full in love στη Μύκονο

«The End. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι αποφάσισα να κλείσω έναν κύκλο δυο ετών με γεμάτες και πλούσιες εμπειρίες. Ευχαριστώ από καρδιάς όλη την ομάδα του @kalyteradeginetai για όλα τα ωραία που ζήσαμε και χτίσαμε παρέα αυτά τα χρόνια κι είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντηθούμε στο μέλλον! Ένα μεγάλο ευχαριστώ @natalia_germanou για την συνεργασία ! @tsouroskostas, @fotinipetrogianni, @panagiotis_hatzidakis  @marykousoula & @alexanderpriftis δεν έχω λόγια για ‘σας! @agapitose είσαι ο καλύτερος μοντέρ που θα μπορούσα να είχα για το Mission IMpossible! @periklisasproulias & Κεβόρκ you rock! Ευχαριστώ και όλη την dream team της εκπομπής πίσω από τις κάμερες! Ώρα για ξεκούραση, περισυλλογή και προετοιμασία για το επόμενο μου βήμα, οποίο και να είναι αυτό́  Ανυπομονώ να δω τι καλό θα έρθει. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές σε όλους», έγραψε η γνωστή αθλητικογράφος δίπλα στο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της από την εκπομπή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι αποφάσισα να κλείσω έναν κύκλο δύο ετών με γεμάτες και πλούσιες εμπειρίες. Ευχάριστω από καρδιάς όλη την ομάδα του @kalyteradeginetai για όλα τα ωραία που ζήσαμε και χτίσαμε παρέα αυτά τα χρόνια κι είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντηθούμε στο μέλλον! Ένα μεγάλο ευχαριστώ @natalia_germanou για την συνεργασία 💋! @tsouroskostas, @fotinipetrogianni, @panagiotis_hatzidakis 💗 @marykousoula & @alexanderpriftis δεν έχω λόγια για ‘σας! @agapitose είσαι ο καλύτερος μοντέρ που θα μπορούσα να είχα για το Mission IMpossible! @periklisasproulias & Κεβόρκ you rock! Ευχαριστώ και όλη την dream team της εκπομπής πίσω από τις κάμερες! Ώρα για ξεκούραση, περισυλλογή και προετοιμασία για το επόμενο μου βήμα, όποιο και να είναι αυτό 😉 Ανυπομονώ να δω τι καλό θα έρθει 💫 Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές σε όλους 👙💦 #thankyouall #grateful #happy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top