Λίτσα Πατέρα: Αποκάλυψε γιατί ποτέ δεν έφυγε από τον ΑΝΤ1

Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη

Η Λίτσα Πατέρα σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη αποκάλυψε, μέσα σε όλα, τον λόγο για τον οποίο δεν έφυγε ποτέ από τον ΑΝΤ1.

Η γνωστή αστρολόγος πήγε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για όλα.

«Φυσικά και όλα αυτά τα χρόνια μου έγιναν προτάσεις να φύγω από τον ΑΝΤ1. Προτάσεις με καλά χρήματα. Ξέρεις, την εποχή εκείνη έδιναν και χρήματα για να φύγεις άσχετα από τον μισθό σου. Όμως εγώ από την αρχή, ή τουλάχιστον όσο περνούσαν τα χρόνια, νιώθω τον ΑΝΤ1 σαν σπίτι και οικογένεια μου. Προχθές που γύρισα από την καραντίνα είπα πως τώρα είμαι στον φυσικό μου χώρο. Αγάπησα πάρα πολύ τον πρόεδρο μας, με τα παιδιά τώρα έχω γίνει οικογένεια. Δένομαι πάρα πολύ με τους ανθρώπους».

«Έπεσαν πολλά χρήματα στο τραπέζι, ναι, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο. Μέσα στην πορεία μας, ο καθένας μας έχει ανάγκη από τα χρήματα αλλά είναι και το τι πιστεύεις, τι άνθρωπος είσαι και τι θέλεις να προδώσεις για κάτι άλλο που είναι άγνωστο. Που δεν το ξέρεις. Εγώ έτσι το ένιωσα και δεν το μετάνιωσα ποτέ».

Ακόμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλη του επιθυμία να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τη γνωστή αστρολόγο.

Η αστρολόγος ρωτήθηκε για τους Έλληνες που γνωρίζουν καλά από ζώδια και δε μπορούσε να μην αναφερθεί στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία, όπως είπε, «κοντεύει να την περάσει».

«Η Ελένη κοντεύει να με περάσει. Είναι εξαιρετική, ακούει πάρα πολύ, έχει πολύ διαίσθηση. Έχει διαβάσει πολύ. Εκείνη ήταν που με παρότρυνε να γράψω το πρώτο μου βιβλίο. Είναι καταπληκτική, διαβάζει ακόμη. Ξέρει καλά. Μάλιστα έχει έναν κατάλογο που τα κρατάει αυτά. Ξέρει πολύ καλά. Πολλοί ξέρουν καλή αστρολογία στην Ελλάδα» 

 Η γνωστή αστρολόγος αναφέρθηκε και στο επίθετό της, αποκαλύπτοντας πως το «Πατέρα» είναι το επίθετο του συζύγου της. Το πατρικό της επίθετο είναι «Ραπτίδου».

«Το Πατέρα δεν είναι ψευδώνυμο, είναι του συζύγου μου που έχει πεθάνει. Το κράτησα. Το πατρικό μου είναι Ραπτίδου. Μικρασιατικής καταγωγής. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός και είμαστε Μικρασιάτες. Και το καμαρώνω και το λέω πολύ συχνά. Υπήρχαν αρχές στο σπίτι. Έλεγα πρέπει να παντρευτώ, να φύγω από το σπίτι για να πάω να κοιμηθώ. Ο μπαμπάς έφευγε έξι το πρωί από το σπίτι και έξι ήμασταν όλοι όρθιοι. Να φάμε μαζί, να κάνουμε τον σταυρό μας και να στρώσουμε τα κρεβάτια μας. Έχω δύο αδέρφια. Έναν αδερφό και μια αδερφή» εξήγησε η Λίτσα Πατέρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top