«Toy Boy»: Ποιος είναι ο κούκλος πρωταγωνιστής της πολυσυζητημένης σειράς

Ο Ισπανός έχει κλέψει τις καρδιές του γυναικείου κοινού!

Μέσα στον Μάρτιο κυκλοφόρησε στο Netflix η νέα ισπανική σειρά «Toy Boy», η οποία έχει καθηλώσει το γυναικείο  - και όχι μόνο – κοινό, κυρίως λόγω του πρωταγωνιστή, του Ισπανού ηθοποιού, Jesús Mosquera.

Ο Mosquera ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, παίζοντας ποδόσφαιρό από την ηλικία των 12 ετών, ενώ έχει παίξει σε ομάδες της Ισπανίας όπως οι Athletic Bilbao και Málaga B.

Όταν όμως του προτάθηκε να περάσει από καστ για το «Toy Boy», ο 27χρονος αποφάσισε να αρπάξει την ευκαιρία και να δοκιμάσει την τύχη του και στην υποκριτική και όπως, φαίνεται, τα κατάφερε περίφημα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Os espero muy pronto en @antena3com y @atresplayer

A post shared by Jesús Mosquera (@jesusmosquera__) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesús Mosquera (@jesusmosquera__) on

Στη σειρά υποδύεται τον Ούγκο, έναν στρίπερ ο οποίος μπαίνει στη φυλακή για επτά χρόνια, για έναν φόνο που δεν έκανε. Με σύμμαχο τη δικηγόρο του Triana, κατά κόσμον, María Pedraza, προσπαθεί να βρει το δίκιο του, να ξεσκεπάσει την αλήθεια, πίσω από την οποία κρύβονται οι δύο πιο ισχυρές και πλούσιες οικογένειες της πόλης.

Σε κάθε επεισόδιο, ο Ισπανός ηθοποιός προσφέρει αρκετές σέξι σκηνές χορεύοντας με και χωρίς ρούχα, αποκτώντας χιλιάδες φαν. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει δηλώσει ότι μόλις έμαθε ότι πήρε τον ρόλο ξεκίνησε αμέσως και για οκτώ μήνες εντατικά μαθήματα χορού και υποκριτικής για να ανταπεξέλθει όσο το δυνατόν καλύτερα!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💥 La tensión, el misterio y las sospechas son protagonistas en #ToyBoy ¡Ah, y también el baile! 😏🔥

A post shared by Toy Boy (@serietoyboy) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Bienvenidos al ‘Inferno’!🕺🏻#ToyBoy #SeriesAtresmedia

A post shared by Toy Boy (@serietoyboy) on

 

Ως τώρα, δεν έχει ανακοινωθεί αν θα υπάρξει ή όχι 2η σεζόν «Toy Boy». Όμως, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια επιτυχία του στο Netflix, μάλλον θα δούμε τον Mosquera σε νέες περιπέτειες και δε θα είναι η πρώτη φορά που το Netflix θα είναι υπεύθυνο για τη συνέχεια μιας σειράς εξαιτίας της επιτυχίας της. Το ίδιο συνέβη με το «La Casa de Papel» και με το «YOU».

Εμείς πάντως ανυπομονούμε να δούμε τον Ισπανό ηθοποιό και τους φίλους του σε νέα χορευτικά show!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top