MasterChef: Η Στέλλα έμαθε στο bootcamp ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

«Ήμουν όμηρος σε λεωφορειοπειρατία», είπε η πρώην παίκτρια του MasterChef

Η Στέλλα λατρεύει τη μαγειρική και αποφάσισε να πάει να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στον τέταρτο κύκλο του MasterChef.

Η νεαρή παίκτρια κατά τη διάρκεια των οντισιόν είπε στους κριτές ότι ο σύζυγός της αν και την είχε συνοδεύσει στο πλατό δεν ήθελε να πάρει μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef 4: Δάκρυσε από τα γέλια ο Κοντιζάς με την ατάκα της παίκτριας!

Εκείνη δεν του έδωσε σημασία, πήγε στο MasterChef και μάλιστα πήρε τρία «ναι» από τους σεφ.Όταν όμως έφτασε η στιγμή των bootcamp, η Στέλλα δεν κατάφερε να πάρει μία λευκή ποδιά.

Αυτό βέβαια δεν τη στεναχώρησε αφού εκείνο το διάστημα έμαθε ότι σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.  «Είχα μάθει πως ήμουν έγκυος δύο μέρες πριν το bootcamp, αλλά δεν ήθελα να το πω στους κριτές γιατί δεν ήθελα να τους επηρεάσω. Έτσι μαγείρεψα κάτι χάλια και έτσι κόπηκα. Ήταν και λίγο επίτηδες», δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Λίγα λεπτά αργότερα μίλησε και για ένα άσχημο περιστατικό που της συνέβη όταν άρχισε να δουλεύει στα ΚΤΕΛ. «Ήμουν όμηρος στη λεωφορειοπειρατία. Ήμουν μέσα τότε.  Το 1999 ήμουν 23 ετών. Ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία, το ξεπέρασα κάπως και συνέχισα να δουλεύω κανονικά στο ΚΤΕΛ», είπε η Στέλλα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top