MasterChef: Ο Γιάννης είναι η «αρσενική» Σπυριδούλα;

Το πρόβλημα υγείας του πατέρα του που συγκίνησε τους κριτές

Είναι 35 ετών, είναι ηλεκτρολόγος και δουλεύει στη ΔΕΗ, όμως το όνειρό του είναι να ασχοληθεί με τη μαγειρική! 

Ο Γιάννης από τη Θεσσαλονίκη πήγε στην οντισιόν του MasterChef και έφτιαξε ένα διαφορετικό προφιτερόλ. 

Η μητέρα του είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο πατέρας του και ο αδελφός του δούλευαν, οι αδελφές του ήταν πολύ μικρές, οπότε κάποιος έπρεπε να μαγειρέψει!

Στα 12 μου ξεκίνησα να μαγειρεύω, αν και είναι κάποια πράγματα που προσπαθώ να βγάλω από τη μνήμη μου

Στην οντισιόν πήγε μόνο με τη γυναίκα του και δεν το είπε σε κανέναν άλλον.

Όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές τους μίλησε για την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή του και να δει τα πράγματα πιο χαλαρά. 

«Tο εγκεφαλικό που έπαθε ο πατέρας μου. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που πίστευα ότι δε θα πάθαινε ποτέ τίποτα. Μετά από αυτό άλλαξα».

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε ποιον παίκτη θαύμαζε από τον περσινό κύκλο, απάντησε τη Σπυριδούλα!

«Κάποιοι προσπαθούν να με παρομοιάσουν με τη Σπυριδούλα στο αρσενικό. Ήταν λίγο γκρινιάρα! Κυρίως η γυναίκα μου, μου λέει ότι της μοιάζω!»

Tελικά με δυο «ναι» και ένα «όχι» του Πάνου Ιωαννίδη πέρασε στην επόμενη φάση!

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top