Π. Πετράκης: Αφήνει την υποκριτική για το τραγούδι

Τι αποκαλύπτει για τα τελευταία... «Μυστικά»

Π. Πετράκης: Αφήνει την υποκριτική για το τραγούδι
Ιδιαίτερα συγκινημένος, έως και στενοχωρημένος θα λέγαμε, για το τέλος των «Μυστικών» είναι ο Παναγιώτης Πετράκης, ο οποίος καλεσμένος στο «Πρωινό mou» εξήγησε σήμερα, που είναι η τελευταία μέρα των «Μυστικών» για φέτος, αλλά ξαναρχίζουν του χρόνου: «Για μένα τα Μυστικά της Εδέμ είναι δεύτερη οικογένεια μου. Περνάμε 10 - 12 ώρες την μέρα στα γυρίσματα. Είναι φυσικό να στενοχωρηθώ».

Ο χαριτωμένος, πλην γκαφατζής, «Λουκάς» αποκάλυψε ακόμα ότι το τραγούδι τον εκφράζει περισσότερο από την τηλεόραση, γιατί του δίνει την δυνατότητα να εκφράζεται αβίαστα!

«Λατρεύω την τηλεόραση, αλλά μου αρέσει περισσότερο το τραγούδι. Από την αρχή μου άρεσε πιο πολύ το τραγούδι, αλλά έτυχε να γίνω γνωστός από την τηλεόραση… Όταν τραγουδάω το σώμα μου δονείται ολόκληρο», παραδέχτηκε.


Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι θα τραγουδούσε από Ελευθερία Αρβανιτάκη μέχρι Άννα Βίσση, ενώ έδωσε ένα δείγμα της μουσικής του!

Όσον αφορά τα «Μυστικά της Εδέμ» αποκάλυψε ότι όλο το καλοκαίρι θα κάνουν γυρίσματα για τον νέο κύκλο, στον οποίο, όπως σας είχαμε πει, θα συμμετέχει ο Γιώργος Κυρίτσης. «Ο Γιώργος Κυρίτσης παίζει έναν ρόλο κλειδί στον νέο κύκλο. Δεν συνδέεται μόνο με μένα και την Αντιγόνη, αλλά έχει σχέση με όλους τους ήρωες του σήριαλ», είπε.

Τέλος, για τα… προσωπικά του είπε: «Είμαι καλά, αλλά αυτή την στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην δουλειά μας. Άστα τα υπόλοιπα προς το παρόν».


Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Παναγιώτη Πετράκη και ακούστε ένα από τα καινούρια του τραγούδια με τίτλο «I dance»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top