GNTM: Ακομπλεξάριστη η Βίκυ Καγιά - Αυτοσαρκάζεται για την ηλικία της!

«Έχω γνωρίσει και την Έλεν Φόρντ. Είμαι 100 χρόνων»

Ο δεύτερος κύκλος του GNTM σιγά σιγά φτάνει στο τέλος και οι κριτές έχοντας μπροστά τους τις επτά φιναλίστ αναρωτιούνται ποια είναι τα όνειρά τους μετά τη συμμετοχή στον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς.

Κάποιες από τις κοπέλες δηλώνουν πως θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν το modelling με τις σπουδές και άλλες πως θέλουν να αφοσιωθούν στον χώρο της μόδας -και γιατί όχι- να ανοίξουν τα «φτερά» τους στο εξωτερικό.

Τα γενέθλια της Κάτιας στο GNTM και τα υπονοούμενα για το δώρο!

Ωστόσο, η απάντηση που έδωσε η Κέισι, δηλαδή ότι θα ψάξει να βρει μια δυνατή booker, ώστε να επιλέγει τις πιο ορθές προτάσεις και σε κάποιες να λέει όχι, έδωσε ένα έναυσμα στη Βίκυ Καγιά να μιλήσει για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

«Όταν ήμουν στο Παρίσι είχα μία συγκάτοικο που την έλεγαν Στέισι και είχε μια δυνατή booker, την Έλεν Φόρντ και της έλεγε θα λέμε 10 όχι και 3 ναι. Οι καριέρες χτίζονται και με τα όχι και με τα ναι. Αν πας μόνη σου θα κάνεις μεγάλο λάθος. Πίσω σου πρέπει να έχεις ένα πολύ ισχυρό γραφείο».

Η Βίκυ Καγιά θέλησε να αυτοσαρκαστεί λέγοντας: «Έχω γνωρίσει και την Έλεν Φόρντ. Είμαι 100 χρόνων» κάνοντας όσους βρίσκονταν στο πλατό να «σκάσουν» στα γέλια.


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top