Ποιο είναι το λάδι που παρουσίασαν τα κορίτσια του GNTM;

Αισθησιασμός και απαλότητα για να είσαι On Top

Η δοκιμασία της Δευτέρας ήταν καθοριστική για την πορεία των μοντέλων στο Greece’s Next Top Model.

Τα κορίτσια έπρεπε να σαγηνεύσουν το κοινό και τον πελάτη μέσα από ένα διαφημιστικό, στο οποίο με το περπάτημα και το βλέμμα τους θα αναδείκνυαν ένα luxury προϊόν, που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται αισθησιακές και μοναδικές.

Φορώντας τιάρες και ρούχα που τις έκαναν να νιώθουν πριγκίπισσες, όπως είπε και η Χαρά, έπιαναν απαλά το μπουκαλάκι με το μοναδικό Nuxe λάδι και το άπλωναν στα καλλίγραμμα πόδια τους.

Η Άννα Μαρία ενθουσιάστηκε αμέσως με το κόνσεπτ, ενώ ούτε η Μαρία δε φοβήθηκε το πάθος και τον αισθησιασμό που απαιτούσε, καθώς είναι κάτι που έχει μέσα της κάθε γυναίκα. 

Το προϊόν που χρησιμοποίησαν ήταν το ιριδίζον Huile Prodigieuse Or, που χάρη στις πέρλες μαργαριταριού προσφέρει άμεσα χρυσαφένιο αποτέλεσμα, συνδυάζοντας τη μπρονζέ λάμψη με τη φροντίδα.

Τα λάδια σπρέι της Nuxe χαρίζουν μια αισθησιακή εμπειρία ενυδάτωσης από πολύτιμα φυτικά έλαια, ικανά να αφομοιωθούν από το δέρμα και τα μαλλιά. Πέρα από το σώμα για απαλό σαν μετάξι δέρμα και μείωση των ρυτίδων, τα προϊόντα μπορούν να εφαρμοστούν και στα μαλλιά, για να γίνουν πιο απαλά, μαλακά και λαμπερά, αλλά και το πρόσωπο για απαλότητα και ελαστικότητα.

Τα προϊόντα περιέχουν 96,6% συστατικά φυτικής προέλευσης και συγκεκριμένα 7 μοναδικά φυτικά έλαια, που προσφέρουν ενυδατική, αντιοξειδωτική και επανορθωτική δράση.

  • Tsubaki: Ενυδάτωση από το Ιαπωνικό λουλούδι-μυστικό ομορφιάς των γκέισας 
  • Argan: Επανόρθωση με Ω6 και βιταμίνη Ε
  • Μακαντέμια: Βαθιά θρέψη
  • Borage: Απαλότητα και ελαστικότητα. Υψηλή συγκέντρωση σε Ω6
  • Καμέλια: Ενυδάτωση. Πλούσια πηγή Ω9
  • Φουντούκι: Προστασία. Πλούσια πηγή Ω9 και βιταμίνης Ε
  • Γλυκό Αμύγδαλο: Απαλότητα. Πλούσιο σε Ω9 επουλώνει ραγάδες και αναδομεί σπασμένες άκρες των μαλλιών

Αυτό που δεν μπορεί να αναδείξει ο τηλεοπτικός φακός, αλλά έζησαν ως μοναδική αισθησιακή εμπειρία τα κορίτσια του GNTM που δοκίμασαν το εμβληματικό προϊόν της Nuxe, είναι τα μοναδικά αρώματά του.

Η συλλογή Huile Prodigieuse προσφέρει το Huile Prodigieuse Florale για φρέσκια λουλουδιαστή και κομψή αρμονία.

Το Dry oil Huile Prodigieuse,  ξηρό λάδι με έξι φυτικά έλαια, ζεστή και δυναμική ηλιόλουστη αρμονία. Η απαράμιλλη διακριτική και εθιστική μυρωδιά του το κάνει να ξεχωρίζει, ενώ είναι άμεσα αναγνωρίσιμο στους φανατικούς θαυμαστές του. 

Το Huile Prodigieuse Riche για πολύ ξηρές επιδερμίδες που χρειάζονται έντονη ενυδάτωση με ενισχυμένη συγκέντρωση λαδιού Μακαντέμια. Το άρωμα της νέας αυτής έκδοσης εμπλουτίζεται από νότες πορτοκαλιού και περγαμόντου σε μία ακαταμάχητη βάση καρύδας και βανίλιας.

Και το Huile Prodigieuse Or που δοκίμασαν τα κορίτσια του διαγωνισμού:

Τέλος, όπως φάνηκε και στην κάμερα, το λάδι της Nuxe με τη μοναδική του σύνθεση, δεν αφήνει λιπαρότητα, αλλά μία μεταξένια αίσθηση με ματ φινίρισμα. Η υπέροχη αίσθηση που έβγαλαν με το βίντεό τους η Κέισι και η Κάτια.

Δείτε το επεισόδιο του Greece's Next Top Model με το διαφημιστικό σποτ για το λάδι της Nuxe

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top