Λιάγκας: ποια αποκάλεσε «κοντοκλώτσα» και ποιον «πιτσαρά»;

ΠΑΛΙ έδωσε ρεσιτάλ!

Λιάγκας: ποια αποκάλεσε «κοντοκλώτσα» και ποιον «πιτσαρά»;
Ήταν να μην πάρει φόρα ο Γιώργος Λιάγκας. Τώρα ειδικά που λείπει η Φαίη και δεν έχει ποιον να τον συγκρατεί, το τι λέει το στόμα του κάθε μέρα δεν περιγράφεται.

Με τον Ουγγαρέζο απο δίπλα να σιγοντάρει, ο παρουσιαστής καθημερινα... «ζωγραφίζει». Οι θανατηφόρες του ατάκες για σήμερα ήταν ΔΥΟ.

Η πρώτη, πήγαινε στον Πάνο Μουζουράκη. Σχολιάζοντας συνέντευξη του καλλιτέχνη που έλεγε ότι παλιά ήταν πιτσαδόρος, ο Λιάγκας μπερδεύτηκε και ξεστόμισε το κορυφαίο: «ναι αλλά έλεγε ότι όταν ηταν πιτσαράς...», αυτό ήταν. Δεν πρόλαβε να τελείωσει. Οι υπόλοιποι της παρέας «λύθηκαν» στα γέλια διορθώνοντας τον. Αλλά που εκείνος. Αγύριστο κεφάλι, επέμενε: «πιτσαράς... πιτσαράς!!!» χαμογελώντας πονηρά!

Το καλύτερο βέβαια ήρθε με την συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι η Britney Spears. Με το που τελείωσε το video,την «έθαψε» κανονικά!

«Εντάξει καλή η Britney Spears, αλλά είναι λίγο κοντοκλώτσα», είπε on air! Mάταια και πάλι προσπαθούσαν να τον πείσουν για το αντίθετο. Είχε κι άλλα ράματα για τη γούνα της ! «παιδιά η Παπαρίζου αν ήταν πραγματικά Αμερικάνα καμία σχέση με την Britney Spears! Κλάσεις ανώτερη. Σιγά τώρα με το junkie (πρεζάκι) που μπαίνει και βγαίνει από τις φυλακές με τα ναρκωτικά. Τι πρότυπο είναι αυτό τώρα;».

Πάλι καλά που η Βritney δεν ακούει να λέτε! Γιατί το «πιτσαράς» πάει κι έρχεται. Αλλά το «κοντοκλώτσα»;!...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top