GNTM: Ο καβγάς ανάμεσα σε Κάτια και Μαρία και η... βλάχα από το βουνό!

Ξεσπάθωσαν οι παίκτριες μπροστά στην κάμερα!

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στο σπίτι του GNTM, μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας.

Ελευθερία: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το GNTM


Κάποιες από τις κοπέλες χάρηκαν που το 20χρονο μοντέλο είδε την πόρτα της εξόδου και άλλες πάλι όπως η Άννα Μαρία, η Χαρά θεώρησαν ότι είχε να δώσει ακόμα περισσότερα στον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς.

GNTM: Άγριος καβγάς μεταξύ Κάτιας και Μαρίας


Εκτός όμως από την αποχώρηση της Ελευθερίας το άλλο θέμα που κυριάρχησε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM ήταν ο καβγάς της Κάτιας και της Μαρίας πάνω από το μάτι της κουζίνας.

Η Τζώρτζια Γεωργίου με την  κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την Κάτια και της ζήτησε να σχολιάσει τον άγριο καβγά των δυο γυναικών.

Το νεαρό μοντέλο δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα γιατι δεν πλένει τις κατσαρόλες και γενικότερα ποιος είναι ο λόγος που δεν καθαρίζει την κουζίνα.
«Μου πέταξε και το μπαλάκι τύπου “σου χάλασε τη ψυχολογία τώρα;”. Ίσως είναι τακτική να μου σπάει τα νεύρα. Το θέμα δεν είναι ότι μου σπάει μόνο εμένα τα νεύρα. Και η Χαρά χθες ήταν έξαλλη και η Κέισι ήταν έξαλλη» είπε η Κάτια.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η απάντηση της Μαρίας, η οποία όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις της δε θεώρησε πως έπρεπε το συγκεκριμένο ζήτημα να πάρει τέτοια έκταση.

«Εγώ είμαι η βλάχα από το βουνό, η Κάτια φωνάζει και βρίζει. Αφήσαμε την Ελευθερία και πιάσαμε τη Μαρία.  Από μένα όμως η Κάτια βλέπει αντίποινα, ενώ η Ελευθερία δε μιλούσε», σχολίασε η Μαρία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top