Σε νέο format εκπομπής το πρόγραμμα του Star

Καλύτερη και περισσότερη εικόνα

Σε νέο format εκπομπής το πρόγραμμα του Star

Σε format 16:9, αποχαιρετώντας το παλιό 4:3, εκπέμπει από την Τρίτη, 26 Απριλίου, το Star, προσφέροντας στους τηλεθεατές καλύτερη και περισσότερη εικόνα!

Στο νέο σύστημα προσαρμόζονται όλες οι συσκευές τηλεοράσεων που είναι αγορασμένες μέχρι τα 12 προηγούμενα χρόνια, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε ρύθμιση.

Τα πλεονεκτήματα του νέου συστήματος εκπομπής είναι καλύτερη εικόνα κατά 30% (δηλαδή τα πρόσωπα και οι σιλουέτες φαίνονται όπως τα βλέπει φυσικά το μάτι) και περισσότερη εικόνα κατά 30%, (μεγαλύτερο κάδρο δεξιά και αριστερά από το κεντρικό πρόσωπο - πανοραμική όψη).

Σε wideformat (16:9) μεταδίδονται ήδη αρκετές από τις ξένες ταινίες και σειρές, ενώ υπολογίζεται ότι θα μεταδίδεται το σύνολο του προγράμματος του Star σε ένα 6μηνο.

Για να μεταδίδονται οι εκπομπές σε αυτό το format, με τα σημαντικά για τον τηλεθεατή πλεονεκτήματα που διαθέτει, πρέπει να υπάρχουν κάμερες, γεννήτριες χαρακτήρων και μονταζιέρες τελευταίας τεχνολογίας συμβατές με το σύστημα. Το Star είναι πλήρως εφοδιασμένο με όλα τα παραπάνω, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να είναι ένα από τα πρώτα κανάλια που υιοθετούν τη νέα τεχνολογία σε ευρεία κλίμακα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top