Ξέσπασε σε κλάματα η Σπυρούλα: «Κουράστηκα να ακούω κακά σχόλια»!

«Σου πέφτει βαρύ το αρνητικό σχόλιο;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός

Ακόμα μία δοκιμασία έφτασε στο τέλος της και οι διαγωνιζόμενες του GNTM στάθηκαν μπροστά από τους κριτές, προκειμένου να τους σχολιάσουν τις φωτογραφίες τους.

Η Κέισι βλέποντας την φωτογραφία της σχολίασε με χιούμορ το  πόσο «ξινή» δείχνει. «Τουλάχιστον εσύ γελάς. Η Σπυρούλα από την άλλη παρεξηγείται», λέει η Βίκυ Καγιά και στη συνέχεια αναρωτιέται αν η Σπυρούλα έχει χιούμορ.

Η 24χρονη παίκτρια απαντά πως διαθέτει χιούμορ, αλλά πως όλα έχουν ένα όριο. «Αν δεν κάνεις πλάκα με τον εαυτό σου, όλα αυτά δεν έχουν κανένα νόημα. Μην τα παίρνετε  όλα τόσο σοβαρά παρά μόνα αυτά που χρειάζεται», πρόσθεσε ο Άγγελος Μπράτης.

GNTM- Έξω φρενών η Ζενεβιέβ: «Ευτυχώς που δεν είμαι στην κριτική επιτροπή»

GNTM: Η Κωνσταντίνα αρνήθηκε να συμμετάσχει σε δοκιμασία!

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Σκουλός απευθυνόμενος στη Σπυρούλα τη ρωτά να μάθει τι συμβαίνει, αφού στα casting ήταν ένα κορίτσι όλο χιούμορ.

«Έχω κουραστεί να ακούω κακά σχόλια» απαντά η ίδια με τον γνωστό φωτογράφο να σχολιάζει: «Σου πέφτει βαρύ το αρνητικό σχόλιο;». «Προσπαθώ τόσο πολύ αλλά δεν το βλέπετε. Νιώθω ότι όλη η προσπάθεια που κάνω δε βγαίνει προς τα έξω. Έχω ενέργεια, αλλά δεν έχω μια ωραία λήψη και αυτό με στεναχωρεί», λέει με δάκρυα στα μάτια.

«’Ολο αυτό το βλέπουμε γι’ αυτό και είσαι εδώ», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Σκουλού.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top