GNTM: Η ασυλία της Άννας και το αιχμηρό σχόλιο της Κάτιας!

«Χάρηκαν γιατί κατά κάποιο τρόπο τη γλίτωσαν»

Το σημερινό catwalk και η χορογραφία ολοκληρώθηκαν και η Έλενα Χριστοπούλου στέκεται μπροστά από τα κορίτσια για να τους πει τι επακολουθεί.

Η coach τις ενημερώνει ότι σειρά έχει μία φωτογράφιση με τρία μόλις «κλικ» του φωτογραφικού φακού.

Βέβαια, δεν ξεχνά ότι η Άννα έχει και ένα αβαντάζ. Τη ρωτά λοιπόν τι πιστεύει ότι είναι αλλά δεν καταφέρνει να μαντέψει σωστά. Λίγα λεπτά αργότερα, η Έλενα της λέει ότι έχει ασυλία κάτι που ενθουσιάζει τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Η Άννα μετά την ανακοίνωση του αβαντάζ δήλωσε: «Τη γλίτωσαν κατά κάποιο τρόπο γιατί κατά τη διάρκεια της ημέρας με ρωτούσαν πάνω από 5-6 φορές η κάθε μία για το τι θα κάνω».

Σε ότι αφορά τη Μαρίνα δε δίστασε να κάνει λόγο για… ξινίλα της Άννας, επειδή δεν μπόρεσε να εκδικηθεί μέσω του αβαντάζ της.

Βέβαια, η Κάτια έσπευσε να σχολιάσει το πλεονέκτημα - ασυλία της Άννας με αιχμηρό τρόπο: «Όλες οι κοπέλες σχολίασαν ότι είναι το καλύτερο αβαντάζ. Αλλά προσωπικά για μένα, αν το αβαντάζ που σου δίνεται, δε φέρνει σε μια πιο μειονεκτική θέση κάποιες άλλες κοπέλες ή εσένα σε πλεονεκτική θέση από άποψη στρατηγικής, φαίνεται αδιάφορο.

Το να πάρω μια ασυλία δε μου δίνει το σασπένς ή τη θέληση να καταφέρω ένα κλικ, να έχω να παλέψω για κάτι σήμερα. Έχω ασυλία, οκ, μπορεί απλά να πάω να ποζάρω έτσι».


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top