Γιάννης Σπαλιάρας: Για ποιο λόγο «πέταξε» μέχρι το Μεξικό;

Ξεκινάει γυρίσματα σε νέα σειρά του Netflix

Μέχρι το Μεξικό ταξίδεψε ο Γιάννης Σπαλιάρας την Τρίτη, προκειμένου να ξεκινήσει γυρίσματα για μια νέα μεγάλη παραγωγή του Netflix

Το σίριαλ στο οποίο θα συμμετάσχει έχει να κάνει με τη ζωή του εμπόρου ναρκωτικών Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, με το μοντέλο να υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA. 

Πέταξαν αυγά στο πολυτελές αυτοκίνητο γνωστού Έλληνα μοντέλου

«Πηγαίνω στο Μεξικό για μια ξένη παραγωγή, ένα σίριαλ. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα… Πέρασα αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα το ρόλο. Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια. Είμαι ήδη κουρασμένος γιατί με το Μεξικό έχουμε οκτώ ώρες διαφορά, οπότε όλα τους τα μέιλ και τα συμβόλαια που μου έστελναν έρχονταν στις 2 το βράδυ και μετά διάβαζα μέχρι το πρωί, οπότε έχω κοιμηθεί ελάχιστα αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο «Καλοκαίρι #not» λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top