Γιώργος Αγγελόπουλος: Θα πρωταγωνιστήσει στο Εζέλ;

Ποια κανάλια διεκδικούν το Ελληνικό σίριαλ

Όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του

O Γιώργος Αγγελόπουλος σε νέες περιπέτειες! Ο νικητής του Survivor και – πλέον- ηθοποιός φαίνεται πως θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστή στη νέα καθημερινή σειρά που θα βασίζεται στο δημοφιλές τουρκικό σίριαλ Ezel. 

Σύμφωνα μάλιστα, με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Realnews, ο Ντάνος συμφώνησε με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη να αναλάβει ομώνυμο ρόλο στο Ezel, το οποίο θα μεταφερθεί στα Ελληνικά με προοπτική να βγει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Ιανουάριο του 2020. 

Μάλιστα, ήδη πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα δοκιμαστικά με τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου και άλλων προσώπων που θα τον πλαισιώνουν.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Δημήτρης Αρβανίτης, ενώ όσον αφορά την τηλεοπτική της στέγη, σε συζητήσεις βρίσκεται από καιρό ο ΣΚΑΪ, που όμως έχει ήδη φορτωμένο πρόγραμμα και δεν είναι βέβαιο αν θα έχει κενό στην prime time του, δεδομένου ότι οι «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου περιλαμβάνουν τέσσερα δίωρα επεισόδια την εβδομάδα.

Στη διεκδίκηση του σίριαλ μπαίνει και ο ΑΝΤ1, που φέρεται να εκδηλώνει ένα αρχικό ενδιαφέρον με προοπτική για περαιτέρω συζητήσεις.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top