Χρήστος Μπάρκας: Πώς θέλει να είναι η γυναίκα που θα έχει δίπλα του

Έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη που έδωσε στο star.gr

O αγαπημένος παίκτης του φετινού MasterChef, «Κρατς» ή αλλιώς ο Χρήστος Μπάρκας έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη και μίλησε για τον ιδανικό τύπο γυναίκας που θα ήθελε να έχει δίπλα του.

«Με ενδιαφέρει η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, να έχει ευαίσθητη και καλή ψυχή. Να έχει χιούμορ, να είναι καλός άνθρωπος. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά ο χαρακτήρας είναι που γοητεύει και όχι το σώμα. Το σώμα με τα χρόνια αλλάζει. Ο χαρακτήρας μένει ο ίδιος.
Ξέρω τι αναζητώ κι όταν το βρω, θα είμαι ευτυχισμένος και σε αυτό το κομμάτι. Σαφώς και μετράει η εμφάνιση, όμως, για μένα όχι και τόσο. Δεν έχει σημαντικό ρόλο, όσο κι αν το επιβάλλει η εποχή. Ζούμε σε μία κατάσταση που όλοι πρέπει να είμαστε «τέλειοι» εξωτερικά. Εσωτερικά, όμως, τι γίνεται;»

Ακόμα δηλώνει πιστός: «Αν πω ότι μπαίνω σε σχέση με μία κοπέλα είμαι εκεί, δίπλα της σε όλα! Δεν βρίσκω τον λόγο να είμαι με μία γυναίκα και να κάνω και κάτι άλλο. Είμαι πολύ δοτικός και τρυφερός στις σχέσεις μου. Αυτές τις εικόνες έχω κι από το σπίτι μου, δηλαδή».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top